İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

YOMRA MAÇINA DOĞRU

YOMRA MAÇINA DOĞRU

             Yomra maçına doğru yol alırken Samsunspor Adanaspor maçını canlı izleyen biri olarak Kral Tanju ÇOLAK yorumu ile bir başka bakış açısı getirmek istiyorum Yomra maçına doğru.

            Kral Samsun maçı sonrası ’’ Ben oyuna moyuna bakmam alınan 3 puan çok güzel oldu ‘’ demiş. Samsunspor bu  3 puanla gerçekten önemli bir sıçrama yaptı ilk 6 ve yukarısı için.

            Maçı seyreden biri olarak kötü oynadığımızı Tomane olmasaydı kazanamayacağımızı net olarak söyleyebilirim.

            Süper lig hedefli takım altyapıdan libero Yunus  ve gencecik orta saha Cihan la oynadı ve bu gençler sahanın en iyileri idi.Peki sezon başında sorsanız bu çocuklar kadroya bile giremezdi.Samsunsporda işler bir garip ilerliyor ama onlarda 2 yarı hedefli ilerliyorlar yoksa bu halleri ile dökülüyorlar.

            Gelelim Yomra maçına Tanju’nun deyimi  ile Oyundan moyundan vaz geçtik 3 puan bizim olsun artık.Çok fazla ihtiyacımız var çünkü.

            Yomra maçında oynayacak arkadaşlarımızada Samsunsporda oynayan Yunus ve Cihat kardeşlerimizi örnek olarak buraya not ediyorum.Onların yerinde oynayacak ağabeyleri trilyonluktu ama işte o amalar varya !!!! Gençlerimiz çıktı ve takımın en iyileri oldu.

            Mete,Ozan,Fırat,Emre vb kim oynayacaksa  çıkacak Yomra maçında 3 puanı hanemize kayıt ettirecek.

            Son 3 maçın hedefi 9 puan olmalı, zormu zor ama imkansız değil.2 maçımız içerde.biri Yomra diğeri Düzce .  İskenderun  Düzce maçını Tv den izledim ,3-1 kaybettiler hiçbir üstün meziyetlerini görmedim .Düzce  takımını da burada yenebiliriz.Eksikliklerimiz biraz daha azalmış olarak çıkacağımız bu maçlar bize özlediğimiz puanları getirebilir yeter ki inancımızı ve güvenimizi kaybetmeyelim .

       Kazanacağımız 3 yada 2 maç bizim lige bakışımızı tamamen değiştirecektir.

       Takımımızda sahada yer alacak her bireye güveniyorum ve başaracaklarına inanıyorum

          

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi