İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ULUBEY VE GÖZTEPE MAÇI SONRASI YORUMLAR

ULUBEY VE GÖZTEPE MAÇI SONRASI YORUMLAR

Çarşambaspor Ordu Ulubey deplasmanından 1-0 galibiyetle döndü. Takımımızı tebrik ediyorum. Kıymetli puanlar bunlar.Sivasta Cumhuriyet Üniversitesi takımı ilk maçta bizi yendi ondan sonra galibiyet alamadı ligin son sıralarında .

Grubumuzun favori takımları 5 haftanın sonunda Çarşambaspor,ErzincanUlular,Tokat Plevne ve Tokat Niksar takımı gibi durmada onlara yakın Suluova ve Samsun Büyükşehir takımı var gibi.

Ulubey maçını izlemeden aldığımız kısıtlı bilgi ile analiz edersek 82 dakika gol atamamışız ve genç ve yerli oyuncumuz Mert Aktaş oyuna girip golünü atmış. Kendisini tebrik ediyorum fakat 82 dakika saha koşulları ne kadar kötü olursa olsun gol atamıyoruz olmamız bizim iyi oynamadığımızın göstergesi olmakta.

Maç öncesi yaptığım yorumda farklı kazanacağımızı ifade etmiştim ,yanılmşım anlaşılan Çarşambasporumuz  ve Samunspor  bildiğimiz gibi oynamaya devam ediyor, güzel ve baskılı futbol ile tanıştırmayacak seyircisini.

Bu hafta Erzincan Ulular takımı geliyor iyi bir takım olduğu ifade ediliyor Tokat maçından sonra ikinci zorlu maçımız olacak gibi hayırlısı bakalım.

3 puan 3 puandır Tebrikler Çarşambaspor ,Baskılı ve güzel oynayarak kazanacağımız günlerin umuduyla diyelim.

Gelelim Samsun Göztepe maçına maç öncesi zor olacağını ifade ettim ve öylede oldu. Kazandık ve çok kıymetli 3 puan aldık.

Maçın normal sonucu berberlikti Göztepe bizim attığımız gol gibi gol atsa onlarda kazanabilirdi.

Göztepe iyi bir takım iyi bir kadrosu var ama onlarda bizim gibi seyircilerini memnun etmiyorlardır kanaatindeyim fakat Samsunspordan daha fiziksel olarak hazır gibiler.

Samsunsporda sağ açık yok sol açık yok ,sağ bek ve sol bekten sağ açık ve sol açık ne kadar olursa Ali ve Soner’in durumu öyle.

Hüseyin hoca hangi akla hizmet Celil’i oyundan çıkardığını anlamadığımız  gibi Ali Kaan’ı neden yedek bırakır onu anlamakta mümkün değil.

Loura oyuna girene kadar topu rakip alana götürecek oyuncumuz yoktu,Ahmet ve Daglues la olacak gibi değil gollerimiz o yüzden hep geriden gelenler atıyor hem de olağanüstü bir şekilde ,bu haftada Ali Kaan girdi o vuruşu sezon sonuna kadar bir daha yapar mı bilmiyorum.

Samsunspor 3 puanla yoluna devam etti ama bu oyuncularla sezon sonu gelmez.

Farkındalık oluşturacak bir golcümüzde topçumuzda yok bir tane vardı oda sakat Fofana.

Celil oyundan çıkarken niye ben üzgünlüğü yüzünden ve tavırlarından anlaşılıyordu.

Hüseyin hocanın ve Mehmet Seçkin hocalarımızın işi zor diye düşünenlerdenim. Kazandık yaşa padişahçılarımdan değilim.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi