“Suça geçit yok”

“Suça geçit yok”
Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyet Derneği Başkanı Erol Şeker ve Haber Expres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nuri Oğuzhan Şeker, Samsun İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

2 Ağustos 2023 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararnamesinde 52 ilin emniyet müdürü değişmişti. Samsun Eski İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, Emniyet Genel Müdür Yardımcılığına atanırken, Hatay Eski İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş Samsun İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanmıştı. Atama sonrası görevine kısa bir süre önce başlayan Müdür Arıbaş’a, Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyet Derneği Başkanı ve Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker ile Haber Expres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nuri Oğuzhan Şeker,ziyarette bulunarak ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundular. Ziyaret sırasından Müdür Arıbaş Samsunda ki asayiş konuları hakkında bilgi verirken, samsunda ki silah kaçakçılığından ve terör eylemlerine geçit olmadığını, her türlü suç ve uyuşturucu örgütlerine geçit olmadığını söyledi.

Ziyaret fotoğraf çekimi ile son bulurken Müdür Arıbaş, gerçekleştirdikleri bu nazik ziyaretlerinden ötürü Dernek Başkanı Erol Şeker ve Haber Expres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nuri Oğuzhan Şeker’e teşekkür etti.

Ziyaret sohbet sonrası sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber