Samsun’da, Geleceğin Filenin Sultanları Yetişiyor

Samsun’da, Geleceğin Filenin Sultanları Yetişiyor
Samsun’da, Geleceğin Filenin Sultanları Yetişiyor

Samsun’da açılan 15 Temmuz Gençlik ve Spor Kulübü’nün voleybol antrenörü Ömer Aşıkoğlu,”Spor okulumuzda 2007 - 2011 arası doğumlu sporcular bulunuyor. Haftanın 4 günü Canik Atatürk spor salonunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaklaşık 100 adet kayıtlı sporcumuz vardır “dedi.

KEŞFEDİLMEYİ BEKLEYEN YETENEKLERİ ARIYORUZ

Samsun'da voleybolun alt yapısını oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden antrenör Aşıkoğlu ,” açılan yaz okullarında keşfedilmeyi bekleyen yetenekleri arıyoruz. Bu yıl diğer yıllara nazaran katılımın yüksek ve inanıyorum ki İlimize kazandırılan birbirinden değerli spor tesisleri sayesinde katılımın daha çok artacağına inanıyorum. Çalışmalarımızda öncelikli amaç çocuklarımıza sporu sevdirmek ve onları bir yerlere taşıyabilmektir" diye konuştu.

HER TÜRLÜ KONULARINDA ÇOK YARDIMLARI OLMUŞTUR

Açtıkları yaz spor okulunda geleceğin filenin sultanlarını yetiştireceklerini vurgulayan 15 Temmuz Gençlik ve Spor Kulübü’nün Voleybol Antrenörü Ömer Aşıkoğlu,” Özel ve resmi kurum ve kişilerden hiçbir yardım gelmemektedir. Kendi yağımızda kavrulmaktayız. Tek destekçimiz velilerimizdir. Malzeme ve top konularında çok yardımları olmuştur. Bütün velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir