İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

SAMSUN ÇARŞAMBADAN SPOR HABERLERİ

SAMSUN ÇARŞAMBADAN SPOR HABERLERİ

Samsun Büyükşehir Belediyesi amatör spor kulüplerine 14 milyon 475 bin TL yardım yapmış.

Bu miktara Belediyenin spor faaliyetleri harcamaları dahilmiş, Yaklaşık 2,5 milyon TL’yi bulan kulüplere yapılan yardım, her yıl yüzde 50 artırma ilkesiyle gerçekleşmiş. Belediyenin diğer spor faaliyetlerinin gideri 12 milyon TL civarında gerçekleşmiş.

Yapılan açıklamada ;

‘’11 farklı yaş grubunda futbolda mücadele edilmiştir. Futbol takımı 5 kategoride elit liglerde mücadele etmektedir. Futbol takımı 3 ayrı yaş grubunda Türkiye şampiyonasına katılmıştır. Bal’da mücadele eden takımımız sezonu 2 puan geride 2. olarak tamamlamıştır. Belediyemizin sporcuları 45 Türkiye şampiyonluğu olmak üzere 156 Türkiye derecesi, 2 Balkan şampiyonluğu olmak üzere 3 Balkan derecesi, 3’ü uluslararası şampiyonluk olmak üzere 38 derece, Avrupa kupa ve şampiyonalarında 4’ü şampiyonluk olmak üzere 24 Avrupa derecesi, dünya şampiyonalarında 6’sı şampiyonluk olmak üzere 20 derece elde edilmiştir. Alperen Berber çok uzun zaman sonra Samsun Büyükşehir Belediyesi sporcusu olarak giydiği Türkiye A Milli Takımı ile çıktığı ilk müsabakalarda Avrupa şampiyonu olmuş ve tüm Avrupa’da A milli forma ile ‘şampiyon olan en genç güreşçi’ unvanını elde etmiştir. Bunun yanı sıra Nisanur Erbil Paris Olimpiyatları'na kota almıştır. Bu kota kadınlarda kılıç kategorisindeki ilk kotadır” denilmiş.

Samsun'da Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Bölge Müdürlüğü görevine Haluk Tan geldi. TFF Samsun Bölge Müdürü olan Haluk Tan kimdir ;

Samsun'da iş, siyaset ve spor camiasında tanına Haluk Tan, SamsunspürKulubünde yöneticilik yaptıktan sonra MÜSİAD Samsun Şube Başkanlığı görevini yaptı. Samsun'da yerel ve genel seçimlerde aday adayı olan Haluk Tan, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nda yönetim kurulu üyeliği de yapmıştır.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, “Transfer yasağının kalkması için elimizden geleni yapıyoruz. 24 Haziran’da çıkacak karara göre çalışmalarımıza yön vereceğiz” dedi.

Çarşamba Gençlik ve Spor kulübümüzün etkinliklerine de göz atarak yazımız devam edelim.

Turgay Ekşi Müdürüm Samsunda oturuyor ama gecesi gündüzü, Yurtlardaki etkinliklerden, sporun her dalındaki etkinliklere kadar Çarşambada.

‘’U11 Minikler Futbol Müsabakaları Çarşamba Yeni Şehir Stadyumumuzda başladı.

Herkes İçin Spor Etkinlikleri Kapsamında bugün ilçemiz Alibeyli Gülhan Yusuf Yön İlk ve Ortaokulu'ndaydık.

Çarşamba Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz ve Yurt Müdürlüğümüz ile birlikte Herkes İçin Spor Etkinlikleri kapsamında ilçemiz Alibeyli Gülhan Yusuf Yön İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret ederek birbirinden eğlenceli oyunlar ve yarışmalar yaptık.

MuayThai Dünya Şampiyonası için Tayland' a gidecek olan Türkiye Şampiyonu Yusuf Ak ve Antrenörü Orhan Ak Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Turgay Ekşi'yi ziyaret etti.

Herkes İçin Spor Etkinlikleri Kapsamında bugün ilçemiz Atatürk İlkokulu'ndaydık.

Çarşamba Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz ve Yurt Müdürlüğümüz ile birlikte Herkes İçin Spor Etkinlikleri kapsamında ilçemiz Atatürk İlkokulu'nu ziyaret ederek birbirinden eğlenceli oyunlar ve yarışmalalar yaptık.

Herkes İçin Spor Etkinlikleri Kapsamında bugün ilçemiz Kumköy İlkokulundaydık

Çarşamba Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz ve Yurt Müdürlüğümüz ile birlikte Herkes İçin Spor Etkinlikleri kapsamında ilçemiz Kumköy İlkokulunu ziyaret ederek birbirinden eğlenceli oyunlar ve yarışmalar yaptık ‘’denilmiş bizde Kısa bir özet geçtik……

Son zamanlarda yaşananlardan kısa bir kesit sunduk okumak isteyenlere.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR