“Saadet Partisi, Türkiye’nin teminatıdır”

“Saadet Partisi, Türkiye’nin teminatıdır”
Saadet Partisi Atakum ilçesi olağan kongresi, Atakum Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

Saadet Partisi Atakum ilçesi olağan kongresi,Atakum Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen kongrede, farklı siyasi parti temsilcileri ve mahalle muhtarlarından da katılım vardı.Kongre açılış konuşmasını yapan ve tek liste ile gidilen seçimde tekrar güven tazeleyen MuhittinSadan, katılan farklı siyasi parti temsilcileri, Saadet Partisi ilçe ve il teşkilatlarına, mahalle muhtarlarına, delegelere ve katılımcılara teşekkür ederek, hedeflerini aktardı.

“Samsun'umuz Karadeniz'in incisi, gözbebeği”

Gerçekleştirilen kongrede, ‘Bu sefer tamam, artık Saadet vakti geldi’ düşüncesine sahip olunması gerektiğin söyleyen Genel İdare Kurulu ve İl Başkanı Salih Şen, “Atakummetrepol ve büyük bir ilçemiz. Burada seçilecek yönetimin üzerine seçimlere az bir zaman kala çok işler düşecek. Yapılacak planlama ile Atakum'un bütün merkez ve çevre bütün mahallelerine, caddelerine, apartmanlarına, evlerine kapı kapı gidilerek, milli görüş davası, hedefleri, programlarımız anlatılmalı. Buradan Samsun'un göz bebeği ilçemizden insanlara dalga dalga umut başlayarak yayılmalıki bütün Samsun umudun ve çarenin Saadet Partisi’nin temiz, samimi ve çalışkan kadrolarında olduğu kanaatine varmalı ve ‘Bu sefer tamam, artık Saadet vakti geldi’ düşüncesine sahip olmalı. Samsun'umuz Karadeniz'in incisi, gözbebeği.Biz burada Atakum ilçemiz ve diğer ilçelerimiz ile bütünleşerek Saadet Partimizin estireceği rüzgar ile bütün Türkiye'ye, mazlum coğrafyalara umut olacağı, dertlerine çare olacağız Allah'ın izniyle." Şeklinde konuştu.

“Türkiye'nin teminatıdır”
Ülke ve dünya gündemini de değerlendiren Başkan Şen, "Milletimiz müsterih olmalı. Saadet Partisi kutuplaştıran değil kucaklaşan bir Türkiye'nin teminatıdır. Saadet Partisi külfetin değil, nimetinde hakça paylaşıldığı bir Türkiye'nin teminatıdır. Saadet Partisi adil devletin, adil paylaşımın ve insanca yaşamın da teminatıdır. Saadet Partisi müreffeh bir Türkiye'nin teminatıdır. Saadet Partisi gençlerimizin geleceğe güvenle baktığı bir Türkiye'nin teminatıdır. Evet kararlıyız bu hedeflerimizin gerçekleşmesi için canla başla çalışacağız ve başaracağız Allah'ın izniyle. Nasıl daha önce iktidar ortaklıkları ile milli görüş zihniyetiyle bu milletimiz tanışıp memnun kaldıysa yine başaracağız. Buna inanıyoruz, Allah inananlarla beraberdir" ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Samsun İl başkanı Salih Şen, konuşmalarının ardından partiye katılan beş kişiye rozet taktı.

baskan-sadan,-guven-tazeledi-(1)-002.jpg

baskan-sadan,-guven-tazeledi-(2)-002.jpg

baskan-sadan,-guven-tazeledi-(3)-002.jpg

baskan-sadan,-guven-tazeledi-(4)-001.jpg

HABER: Yağmur AYAN – Aybüke ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber