Rukiye & Numan Çiftinin nişanı göz kamaştırdı

Rukiye & Numan Çiftinin nişanı göz kamaştırdı
Saadet Partisi eski İlçe Başkanı ve Milletvekili adayı İdris ve Necla Çakır'ın oğulları Numan Çakır, mutluluğa Arım karacalı Mahallesinde gerçekleştirilen nişan töreni ile ilk adımı attı

Saadet Partisi eski İlçe Başkanı ve Milletvekili adayı İdris ve Necla Çakır'ın oğulları Numan Çakır ile Çarşambanın tanınmış ailelerinden ve yine aynı Mahallede bulunan Semra ve Mustafa Çakır'ın biricik kızları Rukiye Çakır ile Arım Karacalı Mahallesinde ki evlerinde çok sayıda davetlinin katıldığı muhteşem bir tören eşliğinde gerçekleştirilen nişan merasimi ile  mutluluğa ilk adımı attılar.

Arım Karacalı Mahallesinde çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleştirilen nişan merasimine katılan misafirler İdris Gülçiçek'in kurduğu Gülçiçek İlahi Grubunun ilahileri eşliğinde mevlidli olarak gerçekleştirildi. Nişan merasiminde davetlilere seslendirilen ilahilerin ardından genç çiftin nişanı gerçekleştirilerek mutluluğa ilk adımlarını attılar. Haber Expres Gazetesi Yönetim Kurulu olarak Rukiye ve Numan  Çakır çiftini mutluluklar dileriz.

HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber