Pokemonlar Bulvar AVM’dev

Pokemonlar Bulvar AVM’dev
Bulvar Alışveriş Merkezi (AVM), Pokemon Go tutkunlarını AVM’ye davet etti.

üm dünyayı olduğu gibi Türkiye’yi de kasıp kavuran Pokemon Go’nun kullanıcılar üzerinde oluşturduğu etki hızla yayılıyor. Yürüyerek oynanan gerçeklik oyununda Bulvar AVM de yerini aldı ve ziyaretçilerini Pokemon avına davet etti.
Bir döneme damgasını vuran "Pokemon" karakterlerinin yer aldığı Pokemon Go, akıllı telefonlarla oynanan, gerçek zamanlı ve online bir oyun. Oyuncular, telefonlarındaki uygulamayı kullanarak çevrede bulunan Pokemonları saptıyor. Daha sonra telefon kamerasını açan kullanıcılar, bu sayede gördükleri Pokemonlara "Poke Topu" ile vurarak onlara sahip olabiliyor. Oyuncular sahip oldukları Pokemonları geliştirebilirken, diğer oyuncularla da bölgede bulunan 'Gym'lere sahip olmak için savaşabiliyor.
Yalnızca yürüyerek oynanan oyun için Samsun’un en elverişli alışveriş merkezi olan Bulvar AVM’nin caddelerinde meydan alanında ve restoran avlusu bölgelerinde Picachu, Raichu, Bulbasaur, Charmender ve Butterfree gibi birçok Pokemon karakterini yakalamak mümkün olacak gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir