Öztürk Çarşamba’da

Öztürk Çarşamba’da
Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Galip Öztürk, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek yeni yönetime başarılar diledi.

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Galip Öztürk, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odasının yeni başkanı Ahmet Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek başarılar diledi. Geniş bir yönetim kurulu üyesi tarafından karşılanan Öztürk ziyarette önemli açıklamalarda bulundu.

Öztürk, 14 ay kadar bir süre ceza evinde kalma nedeni ve Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerini değerlendirdiği açıklamalarında şunları söyledi;

“Her şeyden önce yaşadığım kötü süreçte gerek Çarşamba’dan gerekse de Samsun’dan gelen destekler bana büyük bir enerji oldu. Türkiye’de iş adamı olmak çok zor. Hepsi asılsız iddialarla dolu bir süreç, 14 ayımıza mal oldu. Üzerimize inanılmaz iddialar oldu. Duyduğunuzda ürperti duyacağınız iddialar oldu. 22 tane eylem 19 tanesi bir mahkemede diğerleri de sağda solda görüldü. Türkiye’nin en büyük terör mahkemesinde yargılandık ve aldığımı ceza şu ki üzerinde birçok rivayetler oluştu,  bunlardan bir tanesi, iki arkadaşımızın bir site üzerinden bizim hakkımızda şehir efsaneleri yazmaları sonucu Nihat Hatipoğlu arkadaşımız bu iki kişiyi arayarak, ben sizin abinizim bunları yazmayın işin sonu kötü olur diyor. Burada bir tehdit yok çünkü biz bu arkadaşlara açtığımız davalar sonucu 4 defa sitelerini kapattırmış ve 10 bin lira gibi bir tazminatta almışlığımız var. Buna rağmen bundan 4 sene 2 ay ceza aldık. Sıradan bir adama yapsanız şikayetçi olmaz.  Bir diğer olay ise Bolu’da bir otogar yapıldı. Bizde Türkiye’de otogarları olan ve otogar yapan bir firmayız. Bu otogar ihalesi içinde dosya hazırladık ve ihale rantabl olmadığı için ihaleye girmedik. Eski otogarı işleten kişinin orayı yönetememesine rağmen biz bu ihaleye girmedik ve buradan da yine de 4 sene 2 ay ceza aldık. Toplamda 8 sene 4 ay cezaya aldık, Birde bunları yapmak için çete kurduğumuz iddia edildi. Ama bu cezaları bizlere veren hâkim bile inanmadı ki bizleri bıraktı. Bu süreçte bu kadar davanın neticesinde bizlere herkes dua etikti ben şimdi karşınızdayım.

ÇTSO seçimlerini değerlendirdi.

Çarşamba’daki ÇTSO seçimlerinden önce Yusuf beyde Ahmet Beyde yanıma geldi. Ulusal anlamda seçimlerin nasıl bir şey olduğunu bilen biri olarak Ahmet yanıma geldiğinde yanında genç bir kadro gördüm. Ve şunu söyledim bu gençler bu sefer alamasalar bile bir sonraki seçime bu yönetimi alırlar dedim. Bir de şöyle bir teklifim oldu. Listeleri birleştirin tek listede girin Yusuf bey de onursal başkan olsun dedim. Birlikten kuvvet doğsun istedim ve illaki insanların yenilerek gitmesinin gerekmediğini dile getirdim. Ben tarafsızım ama genç bir grup varsa da onlardan taraf olmak lazım, çünkü bugün olmasa bile gelecekte alacaklarını biliyorum. Ben inanıyorum ki Ahmet Yılmaz Çarşamba’da çok farklı şeyler yapacak, bir proje insanı olduğunu biliyorum ve ona inanıyorum. Bu anlamda ben bütün yönetim kurulu üyesi arkadaşları ve başkanımızı tebrik ediyorum” dedi.

Çarşambaspor’a gençler çözüm bulacak

Toplantının ardından basın mensuplarının sorularında yanıtlayan Galip Öztürk, Çarşambaspor konusunda sorulan bir soru ile alakalı olarak, “Çaşrambaspor ile ilgilide süreç Başkanın ve yönetim kurulunun artık” dedi. Ahmet Yılmaz’da konu ile alakalı olarak, yönetim kurulu üyeleri olan genç iş adamları ile birlikte Çarşambaspor’da yeni bir süreci başlatacaklarının altını çizdi. Öztürk’e Çarşamba konusunda yeni yatırımların olup olmadığına dair soruya ise Öztürk, “Bu konuda yarım kalmış bazı projelerimiz vardı bunları tamamlamaya çalışacağız. Onun dışında Ahmet Başkan bu konuda bizleri sıkıştıracaktır zaten” dedi.

Yapılan ziyaretin ardından Öztürk Çarşamba’dan ayrıldı.

img_0051.jpgimg_0076.20130606120051.jpgimg_0133.jpgimg_0135.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber