İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

NİHAYET GRUPLAR BELLİ OLDU

NİHAYET GRUPLAR BELLİ OLDU

30 Eylülde başlayacak BAL liginde grubumuzun takımları belli oldu nihayet.

#ÇARŞAMBASPOR

#SAMSUNBÜYÜKSEHİRBELEDİYE

#ALAÇAMSPOR

#ÜNYE1957SPOR

#PERŞEMBESPOR

#GÖRELESPOR

#1926BULANCAKSPOR

#ERZİNCANULALARSPOR

#NİKSARBELEDİYESPOR

#KANGALTERMİKSPOR

#SULUOVASEBATSPOR

#OSMANCIKBELEDİYESPOR

#BOYABAT1868

#KASTAMONUİLÖZELİDARESPOR,

Takımlarla ilgili kısa bilgiler verelim ;

Kastamonu İl Özel İdarespor ; Geçen yıl Bal ligini alt sıralarda tamamladı. Transfer politikasına baktığımda eski tecrübeli oyuncularını elinde tutmuşlar, transferde genç oyuncuların transferine önem vermişler. Harcayacak çok paraları yok anlaşılan ve ligde kalmayı planlıyorlar.

Boyobatspor 1868 ; Boyabat takımı Kastamonu takımı ile aynı grupta yer alır ve ligi alt sıralarda bitirir.

Geçen yıl ligde kalabilmek adına ikinci yarı 8 transfer yaparlar ve ligde kalmayı başarırlar. Bu yıl transfer haberlerinde pek isimleri geçmedi anlaşılan iyi durumda değiller.

Osmancık Belediyespor ; Osmancık takımıda geçen yılı vasat geçirenlerden orta sırada bitirmişler ligi. Geçen yıl 12 oyuncu transferi ile sezona başlayan takımda ciddi bir transfer haberi bulamadım. İnternet sitelerinde katılım evraklarını teslim ettik diyor o kadar buda bizim adımıza olumlu bir durum.

Suluova Sebatspor ; Geçen yıl grubumuzun takımı iki maçta da üstünlüğümüz var. Fakat benim beğendiğim bir takımdı eğer iskeleti bozmadan takviye yaparlarsa iyi olurlar diye düşünmedeyim. Kaptanları dahil 6-7 oyuncuyla anlaşmışlar ama üstüne ciddi bir transfer açıklamaları yok anlaşılan para orada da problem.

Kangal Termikspor ; Bu yıl Bal ligine çıkmış fakat ilk yıl ligde kalma derdine olacaklar anlaşılan .Transfer haberi yok gibi.

Niksar Belediyespor ; Geçen yıl grubumuz şampiyonluk adaylarındandı fakat bizim gibi şampiyonluğu Tokat Plevne takımına verenlerden oldu. Bu sene iyi ve tecrübeli oyuncularından 4 ünü biz aldık ve ciddi transferler yapamadılar diye biliyorum.

Erzincan Ulalarspor ; Geçen yıl aynı grup takımlarından. İyi bir takımları vardı ama ona uygun bir futbol sergilemediler. Bu yıl fazla transferleri yok ama mevcut takıma monte edildi gibi duruyor. Ligin iyi takımlarından olacaklar anlaşılan .

Grubumuzun diğer takımları ile devam edeceğiz.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR