• Haberler
  • Spor
  • Konferans ligi şampiyonu yarın belli oluyor

Konferans ligi şampiyonu yarın belli oluyor

UEFA Konferans Ligi finalinde İngiliz temsilcisi Crystal Palace ile İspanyol ekibi Rayo Vallecano, yarın Almanya'da tarihi bir şampiyonluk mücadelesine çıkacak.

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki önemli organizasyonlarından UEFA Konferans Ligi'nde 2025-2026 sezonunun şampiyonu yarın gece belli oluyor. 

Almanya'nın Leipzig şehriyle aynı adı taşıyan Leipzig Stadı'nda oynanacak dev finalde, İngiltere'nin köklü ekiplerinden Crystal Palace ile İspanya temsilcisi Rayo Vallecano kozlarını paylaşacak. 

Mücadeleyi kazanarak organizasyonda mutlu sona ulaşacak takım, kulüp tarihinin en büyük başarısını elde etmenin yanı sıra gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'nin lig aşamasında doğrudan yer alma hakkı kazanacak.

Düdük İtalyan hakem Mariani'de

Leipzig Stadı ev sahipliğinde oynanacak ve TSİ 22.00'de başlayacak olan kritik müsabakayı İtalya Futbol Federasyonundan Maurizio Mariani yönetecek. Mariani'nin yardımcılıklarını Daniele Bindoni ve Alberto Tegoni üstlenirken, karşılaşmanın dördüncü hakemi ise İsveç Futbol Federasyonundan Glenn Nyberg olacak. Şampiyonu belirleyecek bu önemli gecede Video Yardımcı Hakem (VAR) koltuğunda ise yine bir İtalyan, Marco Di Bello oturacak.

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!