İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

KAAN KORKMAZ

KAAN KORKMAZ

Takımımız 17.cigenç transferle yola devam dedi.2002 doğumlu orta saha oyuncusu Kaan korkmaz Sandıklı spordan transferimiz.

21 yaşında Kaan kardeşimiz ve hocamızın geçen yıl BAL takımlarından Sandıklı takımından oyuncusu.

Yine bildik bir hamle ve yine alternatif oyuncu hamlesi.

2002 doğumlu ve 21 yaşında Kaan kardeşimiz.2013 yılında Trabzon İdman ocağında başlayan futbol yaşantısı 2022 yılına kadar altyapının çeşitli kademelerinde Trabzonspor’da devam eder.

2022-2023 sezonu BAL ligi takımlarından Babaeski takımına gider aynı sezon Sandıklıya geçiş yapar. Ünsal hocayla da orda tanışır.

24 maçta yer alır 14 maç 11 dedir ve 1282 dakika süre alır,2 gol atar.

Alternatif oyuncu olarak Ünsal hocanın talebi veya onayı ile kadromuza katılır.

Futbol garip bir olgu Yüksel Yıldırım Başkan dün şöyle bir demeç verdi ve Hüseyin Eroğlu buna bir cevap verdimi merak ettim.

Transferleri ben yaptım ve hepsinin arkasındayım,3 oyuncu aldım 3 tane daha alacağım Hüseyin Hoca 3 lü oynatıyor 4 lü defansa döneceğiz kendisi ile bu konuları istişare edeceğim.

Yüksel Başkan takımıda sahaya nasıl çıkacak karar verendir muhakkak, yada oynama garantili oyuncu almıştır belki de.

Bu ne acaip tenakuz zor bu işler zor, bu hafta İstanbul’a kaybedelim Galatasaray’a zaten İstanbul’da yeniliriz diğer maçıda içerde kaybettiğimizde Hüseyin Eroğlu tarih olur .

BuradanÇarşambaspora dönersek Şampiyonluk için bu ayarda transferler yetmez diye düşünenlerdeniz.

Ünsal hocanın bu takıma elinin değdiğini nasıl anlayacağız, Hangi transferleri ile farkındalık oluşturup bizi hedefe yönlendirecek yoksa Mehmet Seçkin hoca ile kaybettiğimiz seneleri yine mi harcayacağız.

Sezon öncesi Samsunspor için bu kadro düşer dedi herkes bunu görmek için uzman olmaya gerek yok, Yüksel Başkan transfere koyuldu bakalım aldıkları nasıl çıkacak, Hüseyin Hocayada sanırım takımı sahaya çıkarmak düşecek.

Ünsal Hoca dan beklentimiz ise farkındalığını görmek ,Galatasaray altyapısı tecrübesinin sahaya çıkan takımda oyun olarak yansımasını görmek diyerek noktalayalım.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR