Gazi polislerden çağrı

Samsun'da gazi polis memurları, 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle bir araya gelerek yaşadıkları sorunları dile getirdi.

10 Nisan Polis Haftası kapsamında Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Bölge Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya çok sayıda gazi polis memuru katıldı.Gazi polislerden çağrı

Toplantıya katılan gazi polis memurları, yaşadıkları sıkıntıları ve beklentilerini masaya yatırarak yetkililere çağrıda bulundu. EMŞAV Karadeniz Bölge Başkanı Gazi Bilal Erim, katılımcılarla özel olarak ilgilenerek vakfın çalışmaları hakkında detaylı bilgiler aktardı.

İl Başkanı Gazi Kenan Kaptan, gazi polis memurlarının çağrısına destek vererek sorunların çözülmesi için vakfa çağrıda bulundu. Toplantıya İl Başkan Yardımcısı Gazi İbrahim Gökçek ve çok sayıda gazi polis memuru da katılım sağladı.

Toplantı, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.Gazi polislerden çağrı
 

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!