Ertan Sağlam Aday Adayı

Ertan Sağlam Aday Adayı
2019 seçimlerinde Çarşamba Belediye Başkanı adayı olan Ertan Sağlam, 2024 Yerel Seçimlerinde yeniden Çarşamba Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu duyurdu

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler seçiminde, hareketlilikler devam ediyor. Çarşamba ilçesinde önceki seçimde önemli bir oy oranı yakalayan isim Ertan Sağlam, 2024 seçimlerinde yeniden Büyük Birlik Partisi’nden aday adayı olduğunu duyurdu.

‘31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Büyük Birlik Partisi Çarşamba Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğumu açıklamak istiyorum.’ diyerek açıklamalarına başlayan Ertan Sağlam, “Bildiğiniz gibi; 2019 Yerel Seçimlerinde yine Büyük Birlik Partisi’nden aday olmuş iyi bir oy oranı yakalayarak Çarşamba’da partimizi 2. parti konumuna getirmiştik. Çarşamba’da da Büyük Birlik partisi olarak bu seçimler de ilçemize, güzel Çarşambamıza hizmet etmek için sahada olacağız. Şahsım, partim beni aday gösterirse seve seve aday olmaya hazırım. Biz sahada idmanlıyız. Çarşambamızın sorunlarını sıkıntılarını iyi bilen bir adayım. Şahsım 2019 seçimlerinden bu zamana kadar sahada olan bir ismim. Çarşambalı hemşehrilerim bizleri iyi tanırlar. Sivil Toplum Kuruluşlarında görev yapan, halen faal olan bir kişiyim. Nasip olursa, genel merkezimizin takdirleriyle 2024 Yerel Seçimlerinde Büyük Birlik Partisinden Çarşamba Belediye Başkanı Aday Adayı olmaya karar verdim.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber