Çarşambaspor’da Son Viraj

Çarşambaspor’da Son Viraj
Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, 2023 – 2024 sezonunun son maçının hazırlıklarını yapıyor.

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden yeşil beyazlı takım Çarşambaspor, 2023 – 2024 sezonunun son virajında. Ligin son haftasında, hafta sonu kendi evinde Ünye 1957 takımı ile karşılaşacak olduğu maçın hazırlıklarını Adapark Tesisleri’nde Teknik Direktör Mehmet Seçkin yönetmeliğinde yapıyor.

carsambasporda-son-viraj-2.jpg“Önemli olan maça konstantre olmaya çalışıyoruz”
Sezon sonu değerlendirmelerinde bulunan ve antrenman hakkında bilgi veren teknik adam Mehmet Seçkin, “Ligin sonuna geldik. Ünye ile final yapmış olacağız. Sadece lig bitmiş olacak. Bizim için asıl önemli olan play-out maçı. Şu anlık rakibimiz Bafra takımı gibi görünüyor. Oynamamız gereken son bir maç olacak ve bu maç final niteliğinde bir maç. Sağlıklı bir şekilde bu müsabakayı oynayıp daha çok asıl önemli olan maça konstantre olmaya çalışıyoruz.” İfadelerini kullandı.

“Oyuncularımız durumun farkında”
Antrenmanlarla alakalı bir sıkıntı olmadıklarını ve oyuncuları ile uyum içerisinde çalıştıklarını belirten teknik direktör Seçkin, “Antrenmnalarla alakalı bir sıkıntımız yok. Oyuncularımız durumun farkında. Bu takımın layık olduğu yerde devam etmesi ile ilgili elimizde geleni yapmaya gayret edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

Taraftara seslenen Seçkin, “Taraftarlar maçın her zaman 12. oyuncusudur. Havalarda güzel. Taraftarların maçta bizi yalnız bırakmamalarını istiyoruz.” Dedi.

Çarşambaspor- Ünye 1957 müsabakası, 12 Mayıs Pazar günü Çarşamba İlçe Stadyumu’nda gerçekleşecek.

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor