İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ELAZIĞ KARAKOÇAN MAÇI ÖNCESİ

ELAZIĞ KARAKOÇAN MAÇI ÖNCESİ

                   Mutlak kazanmamız gereken bir maça çıkıyoruz.Eksiklerimize rağmen kazanmamız gerekmekte.En kötü ihtimal bir puan almamız gerekmekte ama bunun bizi mutlu etmesi mümkün değil.

                   Takımımız bu maçı alabilecek kapasitede , handikaplarımız olmasa yüzde yüz tabirini kullanabilirdim ama yüzde 90 kazanacağımıza inandığım bir maç.

                  Maçın bitiminde 3 puanı almamızın sevincini tüm topçularımız iliklerine kadar hissetmeliler.

                  Tek yapacakları kazanma ve mücadele azmini ortaya koymak.Şunun bunun oynadığının artık bir önemi yok.

                   Elimizdeki sporcu portföyü belli  hocamızda sağ olsun gayretli ve çalışkan,ortaya güzel  bir takım çıkarma gayretinde inşallah bu maçla bir çıkışın haberini alacağız.

                  Maçlar artık ortada ağır abi havasında geçiyor, yatıpta kalkmayanları ararsınız,vakit geçirmek için elinden geleni yapan kalecilerimi ararsın,herkes birbirine denk bir mücadele ortaya koyuyor ve sonucu aradaki kazanma azmi ve mücadelesi belirliyor sonunda.

                 Bizimde sahamızda ortaya koyacağımız bu özelliğimiz olacak.Biz onlardan daha fazla kazanmayı isteyeceğiz ve kazanacağız inşallah.

                Elazığ dengeli bir takım İçerde ve dışarıda 5 maç oynamışlar ve benzer sonuçlar almışlar ,2 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet içerde ,2 beraberlik,1 galibiyet ve 2 mağlubiyet dışarıda almışlar.

                Son 3 maçında gol noktasında 1 gol attıklarında başarılı olmuşlar.Kısacası bu maç cengaverlik maçı değil akıllı ve dengeli  bir maç olacak bizim adımıza.

                Şans mı oda bizim yanımızda olsun artık,ama benim için bu takımın oyuncularının ortaya koydukları mücadele skoru belirleyecektir.

               Bunu bilirim bunu söylerim,Emre, Oğuzhan, Mustafa  olmayacak bu maçta ama ben adlara takılmıyorum,Ozan Şamiloğlu’muz gününde olursa tek başına maçı alabilir.Defansımız gününde olursa gol yemeden maçı bitirir.Kalecimiz kalesini gole kapatır vs vs …

 

 

              Ben bu takıma ve her birine gerçekten güveniyorum, rakiplerimizden aşağıda yer alan hiçbir oyuncumuz yok.

             Oynadıkça bunu onlarda görüyorlar.Bu çocuklarla biz arzu ettiğimiz hedefe ulaşacağız inşallah .

              Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum .  

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR