CHP'ye Tarık Cengiz'den Ziyaret

CHPye Tarık Cengizden Ziyaret
Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Tarık Cengiz ve Samsun İl Teşkilat Başkanı Mehmet Atalay Çarşamba CHP ilçe teşkilatını ziyaret ettiler.

Yapılan Ziyaretten çok memnun olduklarını dile getiren Çarşamba İlçe Teşkilat Başkanı Süleyman Bilici ve Çarşamba Belediye Başkan Adayı Sinan Yaşar, Ziyaret hakkında kısa bir konuşma yaptılar.

CHP Çarşamba İlçe Teşkilat Başkanı Süleyman Bilici konuşmasında şu sözlere yer verdi " Bizler buraya Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız ile  tanışmaya geldik. Kendisi Milletvekilliği yaptığı dönemlerde Çarşambamızın köylerine özellikle içme suları birliğine ve köprülere çok yardımı bulunmuştur " sözlerine yer verdi.

Samsun İl Teşkilat Başkanı Mehmet Atalay, "En içten samimiyetim ile burada olmaktan her zaman çok mutluyum. Yıllardır bağırıyoruz çalıyorsunuz yağmalıyorsunuz peşkeş çekiyorsunuz diye, ama artık 'Takke Düştü Kel Göründü' diyorum. Daha Önce 'ANANIDA AL GİT' demişti şimdi bende ona ' ÇOCUKLARINI AL GİT' diyorum. Çok önemli bir seçime gidiyoruz, Samsun İl başkanı olarak aynı zaman da bu seçimlerin ne kadar önemli olduğunun altını çizmek istiyorum. Önümüzde 3 aşamalı bir sınav var, yerel seçimler, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleridir. Bu Ülke Üniter mi?, İslam mı yoksa Atatürk Cumhuriyeti olarak mı kalacak bunu hep birlikte göreceğiz bu seçim tamda bu yüzden çok fazla önem yaşatıyor. Maalesef geçtiğimiz yerel seçimlerde Samsun ve Türkiye de başarılı olamadık, benimde dahil olduğum Cumhuriyet Halk Parti'si den bahsediyoruz, bu başarısızlığı tekrardan yaşamayacağımıza size ben İl Başkanı olarak size söz veriyorum. Ben buna yürekten İnanıyorum" sözlerine yer verdi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tarık Cengiz ise yaptığı açıklamasında, "Alınmayacak bir seçim değil ben bu seçimi kazanmak için yola çıktım. Çarşamba bana çok şey ifade ediyor. Çarşambada ki köylerde yaşayan insanlar sularının nasıl aktığını biliyorlar inanıyorum. Çarşamba dan Belediye otobüsüne bindiğinizde Belediye evlerinden ileri gidebiliyor musunuz böylesine bir inat böylesine bir kapris dünyanın hiç bir yerinde yok. Samsun halkının Çarşamba halkının gerçeği görmelerini istiyorum 14 yıldır süre gelen bir iktidar var. Samsunun köyüne ne yaptılar, Devgemişten geliyorum benim yaptığım asfaltlar duruyor.  çok kızdığım bir şey vardır benim ben aslında sosyal demokratımda, ANAP'dan seçildim ama şimdi Ak Partiliyim yok arkadaş Sosyal Demokratlık Kalbimizde. Yusuf Ziya Yılmaz AKP'li bir Belediye Başkanıdır, Kürdistan lafının da arkasındadır, Ne Mutlu Türküm diyene de, Andımıza da karşıdır siyaset omurgayla yapılır bir kere omurgalı olacaksın" diyerek sözlerini bitirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Çarşamba Belediye Başkan adayı Sinan Yaşar, "Samsun'un gelecek 5 yılını birlikte kurmak adı altında birlikte yola çıktı k 121 koy 26 tane mahallemizin kendi temsilcilerini belirlemiş olmasıdır. Biz Hesap verebileceğimiz bir Belediyecilik anlayışı ile yola çıkıyoruz" sözlerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber