Çarşambaspor 3 puanla dönüyor

Çarşambaspor 3 puanla dönüyor
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, bu hafta deplasmanda karşılaştığı rakibi Tokat ekibi Turhalspor’u 3-2’lik skorla yenerek 3 puanın sahibi oldu

BAL’de 3. Hafta karşılaşmalarında  karşılaştığı rakibi Turhalspor maçı için Tokat deplasmanına giden Çarşambaspor, heyecan dolu 90 dakika oynadı. Turhal İlçe Stadyumu’nda oynanılan müsabakada saat: 15.00’de başladı. Maça başlayan Çarşambaspor, ilk yarı etkili bir oyun koydu. Maçın ilk golünü bulduğu atakla yakalayan Çarşambaspor, 20. Dakikada Kemal Sabri Bayraktar’ın golüyle  1-0 öne geçti. Bu golün sevincini yaşayan Çarşambaspor çok geçmeden 2. Golün sevincini de yaşadı. Dakikalar 22’yi gösterdiğinde Ramazan Aksoy’un golü Çarşambaspor’u deplasmanda ki maçta 2-0 öne geçirmiş oldu.  İlk yarı 2 golün şokunu yaşayan ev sahibi ekip Turhalspor soyunma odasına mağlup durumda girdi. 2-0’lık skorla önde tamamlayan Çarşambaspor’u ise bambaşka bir ikinci yarı bekliyordu.

carsambaspor-3-puanla-donuyor-(1).jpg
 

Çekişmeli başlayan ikinci yarıda Çarşambaspor adına zorlu bir gelişme yaşandı. Maçın ilk golünün sahibi olan Kemal Sabri Bayraktar, gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. 55. Dakika itibariyle 10 kişi kalan Çarşambaspor, Turhalspor’un sık sık geliştirdiği ataklarıyla karşılaştı. Dakikalar 62’yi gösterdiğinde Çarşambaspor kalesinde bir gol gördü. Turhalspor’lu futbolcu Mehmet Onur Sayın, karşılaşmada Turhalspor adına ilk golü attı. Gol sonrası iyice Çarşambaspor sahasında iyice hareketlenen Turhalspor, golden 6 dakika sonra penaltı  kazandı. Penaltıyı kullanan Turhalspor’lu futbolcu Fatih Özdemir maça eşitliği getirdi. 2-2 olan skor, Çarşambaspor’a zorlu dakikalar yaşattı.
 

İlk yarısı Çarşambaspor’un 2-0’lık skoru ile tamamlanan ve ikinci yarısında 2-2’lik eşitliğin yakalandığı maçta son dakikalara girilirken, Çarşambaspor 10 kişi sahada etkili olmaya çalıştı.  3. Gol arayışlarına giren Çarşambaspor, aradığı golü 73. Dakikada buldu. Dakikalar 73’ü gösterdiğinde Ahmet Tüzün’ün attığı golle skor 3-2’ye taşındı. Golle birlikte zorlu karşılaşma 3-2’lik skorla Çarşambaspor’un oldu.


Maçtan galip ayrılan Çarşambaspor, 3 puanın sevinciyle Çarşamba İlçesi’ne geri dönecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor