Çarşamba’da Kurban Bağışı Standı

Çarşamba’da Kurban Bağışı Standı
Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Çarşamba tarihi köprü üzerinde, kurban bağışı standı açıldı.

   Çarşamba ilçe müftülüğü iş birliği ile tarihi köprü üzerinde vatandaşların kurban bağışı yapabilmeleri için stant açıldı. Stant görevli ilçe halkını kampanya konusunda bilgilendirerek isteyen vatandaşların bağışlarını kabul ediyor.

img_5150.jpg

  Standı ziyaret eden ilçe müftüsü Osman Karagöz bağış kampanyasında bu yıl kurban bedelinin yurt içinde 825 lira, yurt dışında ise 975 lira olarak belirlendiğini söyledi.

  Stant ile ilgili açıklama yapan Karagöz “Kurban bayramımız yaklaşıyor. Her yıl diyanet işleri ve Türkiye diyanet vakfı olarak kurban bayramına 1 ay kala bu kampanyayı başlatıyoruz. Bu standımızın burada bulunmasının amacı yurt içinde ve yurt dışında vekâlet yoluyla kurban kestirmek isteyen vatandaşlarımızın hizmetinde olmak. İmkânı olan vatandaşlarımızı gerek yurt içinde gerekse yurt dışında olmak üzere kurban bağışı yapmaya davet ediyoruz. Biz onların kurbanlarını sağlıklı bir şekilde dünyanın dört bir yanında ki fakirlere ulaştırmak üzere sağlıklı bir şekilde kesiyoruz. Kesilen kurbanları hijyen içerisinde ve kurallara uygun olarak poşetleyip dağıtmak için bir köprü oluyoruz.  Hem onların duasını alacağız hem de kurban kesen vatandaşlarımızın sevincini paylaşıyoruz. Halkımız bu konuda bizlere gerekli desteği sağlıyorlar. Standımız arife gününe kadar devam edecektir. Uygun gören bütün vatandaşlarımızın hizmetindeyiz.” ifadesine yer verdi.

img_5142.jpg

  Standın arife gününe kadar devam edeceğini söyleyen ilçe müftüsü imkânı olan vatandaşları kampanyamıza yardım etmeye davet ediyoruz dedi. Son olarak Osman Karagöz yardımda bulunan ve bulunmak isteyen vatandaşlara teşekkür etti.

HABER: Aykut ERAT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber