İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

BULANCAKSPOR MAÇININI ARDINDAN

BULANCAKSPOR MAÇININI ARDINDAN

Çarşambaspor Bulancak maçını izlemeye gittiğimiz Bulancak şehir stadyumunda tesis kalitesinin Ülkemizde nasıl ilerleme kaybettiğini de gözleme imkânımız oldu.

           Son maça geldiğimizde bu stadyumun yanında tıkış tıkış bir alanda halı saha maçı izler pozisyondan maç izlemiştik, şimdi ise dört dörtlük bir tesis ve özelliklede çim saha görmenin mutluluğunu yaşadık. Emeği geçenleri tebrik ediyorum.

           Bulancak maçı öncesi yazdığımız yazıda mahcup olmadık ve kazanacağımızı ifade ettik ve net bir skorla kazandık.

           Takımımızı tebrik ediyorum, iyi bir maç oynadılar. Deplasmanda 3 puanı hanelerine yazdırarak 5 sıraya liderin 3 puan arkasında yer budular.

           Maça bir cenazeye katılmamız dolayısıyla 10 dakika geç kaldık ve takımımız maç başında bulduğu golle 1-0 öndeydi.

           Rakip takımın 1 oyuncusu da atılınca vede ilerleyen zamanlarda Özkan Başkanımın videosunu paylaştığı kafa atma olayıyla 2 nci oyuncusunun kesinlikle atılması gerekirken Bayan hakemimiz bu dirayeti gösteremedi.

          Güzel yönettiği maçı bu kararı ile lekeledi. Maçın 4-0 bitmesi elbette önemli 7-0 da bitebilirdi ben genel anlamda gördüğüm eksiklikleri ve güzellikleri zikretmek istiyorum.

           Muhammet Çetin kendindeki yeteneklerin yüzde 30 ile oynuyor. Suluova maçında vermesi gereken pasları vermeyerek bizleri yormuştu bu maçta ise o pasların çoğunu vererek güzel göründü. Alışkanlıkların terki zaman alıyor misali yine de en az 4pozisyon varki verebileceği pasları vermedi, bu kadar yetenekli bir oyuncumuzu birde pasları zamanında ve süslemeden yerine ulaştırırsa harika gözükecek.

           21 numaralı oyuncumuzu Nurettin ERSOY  ilk kez seyrettim fakat çok beğendim , pas alıp veren boşa çıkan orta sahayı toplayan …. Tebrik ediyorum.

           Gerçekten takımımıza çok şey katacak, orta sahaya yeni aldığımız Bilal’de ha keza öyle pas alıp veriyor ve boşa çıkma erdemini gösteriyor sadece biraz idmana ihtiyacı var gibi geldi bana.

           Orta sahanın vede sağbekte sahne alan Deniz golleri ile maça damgasını vurdu ve daha fazlasını yapabileceğinin sinyalini verdi bize .

           Mert Aktaş kardeşimize gelince gençliğin verdiği heyecanla mücadelesini fazlasıyla ortaya koyuyor ve istikbal vaat ediyor, âmâ futbolun akılla oynandığını asla unutmamalı.

           Kazanılan maçlardan sonra gerçeklerden uzaklaşmadan sağlıklı tespitlerle yola devam etmek gerekir. Bulancak takımı zayıf bir ekip ve bizim rakibimiz olamaz.

            Bu hafta rakiplerimizden Tokat Belediye geliyor ve zor maç olacak.

           Çarşambaspor Çarşamba spor gibi oynarsa maçı kazanabilir, sahadaki mücadelesi sonucu belirleyecek. Futbolcularımızın bu kapasitesi var ama sahaya yansıtmadıkları sürece bir anlamı olmayacaktır.

            Biz iyi ve göze hoş gelen futbol oynamak zorundayız, skor almak ondan sonra kolay olan.

            Bulancak maçının anlamlı olabilmesi Tokat galibiyetine bağlı diyorum.

            Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi