Beyyenicespor’lu Gökdeniz’e Milli Davet

Beyyenicespor’lu Gökdeniz’e Milli Davet
Çarşamba’da altyapı ve yetenekli futbolcu keşfetme noktasında kendini kanıtlamış, amatör futbol branşlarında her yıl 6 kategoride takım çıkartan Beyyenicespor’un U-14 takımında oynayan Gökdeniz Otlak, U-14 Milli Takım Bölge Karması’na davet edildi.

Kasım ayında düzenlenen U-14 Milli Takım Bölge Karmasına daha önce yine Beyyenicespor’dan Kaleci Görkem Aydın davet edilmişti. Ocak ayında düzenlenen karmaya yine Beyyenicespor’dan Gökdeniz Otlak, 5 il arasından seçilen 20 oyuncunun bulunduğu kadroya seçilmeyi başardı.

3 yılı aşkın süredir Beyyenicespor forması giyen Gökdeniz Otlak, aldığı Milli Davet sonrası büyük bir sevinç yaşarken, Beyyenicespor Teknik Direktörü Hakan Dursun, takım oyuncusu Gökdeniz’i tebrik etti. Geçen sezon 3 lig şampiyonluğu ve 2 tane Samsun 3.lüğü getiren takım oyuncularını da tebrik eden Teknik Direktör Hakan Dursun, başarılı sporcuların Samsunspor ve diğer kulüpler tarafından yakın takibe alındığını söyledi. Dursun, “Bu başarıları kısıtlı imkanlarla sağlayan yönetime ve destek olan herkese teşekkür ederiz.Bu çocuklara imkan verildiğinde neler başarabildiklerini hep birlikte görüyoruz” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber