• Haberler
  • Asayiş
  • Balık tutarken suya düşen genç ile onu kurtarmaya çalışan kuzeni hayatını kaybetti

Balık tutarken suya düşen genç ile onu kurtarmaya çalışan kuzeni hayatını kaybetti

Muş'un Sungu beldesinde balık tutarken dereye düşen 18 yaşındaki genç ile onu kurtarmak için suya giren 21 yaşındaki kuzeni yaşamını yitirdi. İki gencin cansız bedenine ekiplerin çalışması sonucu ulaşıldı.

Muş’un Sungu beldesinde balık tutmak için dere kenarına giden iki kuzenin gezisi faciayla sonuçlandı. Suya düşen Oğuz Çiftçi’yi kurtarmak isteyen kuzeni Veli Çiftçi de dere yatağındaki bataklık alanda mahsur kalarak hayatını kaybetti.

Olay, Sungu beldesine bağlı Çizmeburnu mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, balık tutmak amacıyla dere kenarında bulunan 18 yaşındaki Oğuz Çiftçi, henüz belirlenemeyen bir nedenle suya düştü.

Kuzenini kurtarmak için hiç düşünmeden suya giren 21 yaşındaki Veli Çiftçi ise dere yatağındaki bataklık alanda mahsur kaldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, AFAD, Muş Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin yürüttüğü arama ve kurtarma çalışmaları sonucunda iki kuzenin de cansız bedenine ulaşıldı.

Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Oğuz Çiftçi ve Veli Çiftçi’nin cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Muş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


 

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!