İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ARTIK FARKLI BİR ŞEYLER SÖYLEME ZAMANI (8)

ARTIK FARKLI BİR ŞEYLER SÖYLEME ZAMANI (8)

   Gerçekler İnsanın canını acıtsa da çözümü içinde barındırır.

   Turgay Hocamızla devam edelim ve bitirelim inşallah

   ‘’  Bilim, ilim, doğrular her zaman kazanır. Sabırla yönetenleri ikna etmeye çalışıyorum ki yavaş da olsa hem anlaşılmaya hem de bunun artık bir ihtiyaç olduğunu anlamaya başladılar.

   Beni kulüplerinin başına getirmek için ikna etmeye çalışıyorlar…Eskiden ben insanları ikna etmeye çalışıyordum şimdi yavaş yavaş benim projemi 2-3 saat sunumumu ve organizasyonumu dinledikten sonra onlar beni kulüplerinin başına getirmek için ikna etmeye çalışıyorlar, kendi adıma geldiğim noktadan bugün itibariyle umutlandığımı söyleyebilirim.

   Başlangıçta biraz zorlansam da özellikle kendimi, ekibimi ve projemi ifade etmem konusunda şu an yavaş yavaş Türk futbolunun ihtiyaçlarının değişmeye başlamasıyla ve insanların artık yeni yüzler ve yeni heyecanlar istemesiyle heyecanım artmış durumda. Son günlerde projeme gösterilen ilgi artmış durumda. gelecek bir gün gelecek diye düşünüyorum.

   Ayrıca çağın gerekliliklerini yakalayan yeni jenerasyon antrenörlerin yavaş yavaş çarkın içine katılmasıyla oyunun daha kaliteli, organize ve hızlanacağını hissediyorum. Bu vesileyle de önceden olduğu gibi Türk futbolunun ve Türk antrenörlüğünün gelişimine en genç UEFA Pro Lisanslı antrenörlerden biri olarak katkı sağlayabilmek en büyük dileğim.

   En büyük hedefim kendimi öncelikle süper ligde ispatlayıp ülkemi yurt dışında temsil edebilmek. Yıllarca analiz ve oyuncu izlemek için gittiğim ve her stadının çoluk çocuk her yaştan her sınıftan insanın maçlara sosyalleşmek ve keyifle gittiği Almanya’da çalışmak en büyük hayalim. Açıkçası bunun içinde eşim ve kızımla birlikte Almanca öğrenmeye karar verdik.

   Süper Lig’den hem yardımcı antrenörlük hem de pro lisansımın kullanılması için birkaç teklif aldım, bunu iş ahlakı ve etiği açısından uygun olmadığı gerekçesiyle ve lisansım satılık olmadığını söyleyerek reddettim, öncelikle ve nihai hedefim tek başıma teknik adamlık yapabilmek. Etik olarak uygun olmadığını düşündüğüm için kabul etmedim.21 takımdan çeşitli teklifler aldım

   Geçen yıl birisi 4 büyük kulüpten birisi olmak üzere toplamda 4 Süper lig takımından yardımcı antrenörlük teklifi aldım, 5 TFF 1.Lig kulübünün teknik direktörlük teklifini ve projelerini şu an için uygun görmediğim için kabul etmedim. 2 tane TFF 1. Lig kulübü ise benim projeme ikna olmalarına karşın farklı nedenlerden dolayı cesaret edemediler. İlaveten 2. ligden aldığım 10’un üstünde teklifi şu an için kabul etmedim. Önümdeki süreci sabırla bekleyerek doğru yer ve proje ile ekibimle başlamak istiyorum. ‘’

   Demiş ve Hocamız ve Göztepe takımı ile bu hedeflere doğru yola çıkmış. Danimarkalı ve İngiltere’de takımı olan bir Başkan olmasaydı sanırım yine bu imkânlarla felsefesine karşılık gelecek bir yuva bulamazdı.

   Kendisine başarılar diliyorum ve gönülden destekliyorum, ağzımıza bir parmak Bal çalarak günü kurtarma derdinde olmamış, Başarısız olduğumuz  gerçeğini yüzümüze vura vura çıkış yolu önermiş ve işe başlamış. Darısı Diğer Büyük diye nitelendirilen kulüplerimizin başına.

   Dünya Futbolda da  5 ten Büyüktür Sağlıkla ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi