4 Çocuk Annesi Kadın Evinde Bıçaklanarak Öldürüldü
Gaziantep'in Nizip ilçesinde yaşanan olayda, 4 çocuk annesi bir kadın evinde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti
Edinilen bilgilere göre, Tahtani Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Hatice Kübra D. ile kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma sırasında şüpheli, yanında bulunan bıçakla kadını göğsünden ağır yaraladı.
Olay anında evde bulunan çocuklardan biri, durumu fark ederek emniyete gidip “Annem evde yaralı” diyerek yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, hem Hatice Kübra D.’yi hem de şüpheliyi yaralı halde buldu. Şüphelinin, saldırının ardından bileklerini keserek intihara teşebbüs ettiği öğrenildi.
Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 4 çocuk annesi kadın, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Şüphelinin tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Hayatını kaybeden kadının cenazesi otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, eşinin cezaevinde olduğu bilgisine ulaşıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.