19 Mayıs coşkusu Gençlik Festivali ile yaşandı
Çekmeköy'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, binlerce vatandaşın katıldığı Gençlik Festivali ile kutlandı. Konserler ve sahne performanslarıyla ilçede bayram coşkusu gece boyunca sürdü.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 107. yılı, tüm yurtta olduğu gibi Çekmeköy’de de büyük bir coşku ve heyecanla kutlandı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Bandırma Vapuru ile Samsun’a çıkarak Kurtuluş Mücadelesi’ni başlattığı anlamlı gün kapsamında düzenlenen etkinlikler, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
Çekmeköy Belediyesi tarafından organize edilen 19 Mayıs Gençlik Festivali’nde sahne alan sanatçılar geceye renk kattı. Programda ilk olarak Eda Aslan ve DJ Ömer YK performans sergilerken, gecenin finalinde sevilen rock müzik grubu Ayna sahne aldı. Birbirinden sevilen şarkılarını Çekmeköylüler için seslendiren grup, alandaki vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Yoğun katılımla gerçekleşen kutlamalarda gençler başta olmak üzere her yaştan vatandaş, 19 Mayıs ruhunu hep birlikte yaşadı. Bayram etkinlikleri boyunca Türk bayraklarıyla donatılan festival alanında renkli görüntüler oluştu.