Ziraat Odalarından Tarım İşçilerine Ziyaret

Ziraat Odalarından Tarım İşçilerine Ziyaret
Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı ve Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir, mevsimlik işçilere ziyarette bulundu.

Çarşamba, Ayvacık, Salıpazarı ilçelerinin ortak noktası olan Cecil mevkiindeki tarım işçilerinin sorunlarını yerinde incelemek üzere Çarşamba ve Ayvacık Ziraat Odası Başkanları tarım işçilerinin çadırına misafir oldular.Yaptıkları incelemelerde tarım işçilerinin konaklama yerlerinde en önemli ihtiyacı olan su, elektrik, bulunmadığını tuvalet ve banyo ihtiyaçlarının kaldıkları çadır içerisinde giderdiklerini gözlemlediler.

Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı yaptığı açıklamada, 21.yüzyılda 2 H.E.S.’in bulunduğu yerde elektrik ve su olmamasının bin civarında insanın en  önemli ihtiyaçlarının karşılanmamasına çok üzüldüğünü belirttiler.

Avcı ; “Başta Samsun ValimizOsman Kaymak olmak üzere, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz’ın burada konaklayan  tarım işçilerimizin ihtiyaçlarının bir an önce karşılanması için gerekli  talimatları vermelerini bekliyoruz.3 milyon mülteciye kamplar ve sosyal imkanlar sağlayan büyük Türk devletimizin kendi öz vatandaşlarına alın teri ile rızkını kazanmaya gelen tarım işçilerine bunun daha fazlasının yapılmasının gerekmektedir.” diyerek bu adımın atılacağına inançlarının tam olduğunu söyledi.

Çarşamba ve Ayvacık Ziraat Odası Başkanları tarım işçilerinin çocuklarına kalem, çikolata, ve Türk bayrağı dağıttılar. Tarım işçilerine de birer şapka hediye ettiler.

HABER: Nuri ŞEKER – Ayhan GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber