Başkan Yılmaz çalışmaları inceledi

Başkan Yılmaz çalışmaları inceledi
Çarşamba ilçesinde 17 yıl önce hizmete başlayan Çarşamba Havalimanının oluşan çökmeler nedeniyle 8 Ağustos tarihinde uçuşlara kapatılıp, tadilata alınmıştı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yapılan çalışmaları Çarşamba Havalimanı’na g

ÇALIŞMALAR BAŞLADI!

Çarşamba Havalimanı’nın 8 Ağustos 2017 tarihinde bakıma alınmasıyla birlikte, uçuş trafiğine tamamen kapatılmıştı. Kapanan Havalimanına gelecek olan yolcular civar havalimanı olan Merzifon, Ordu-Giresun ve Sinop Havalimanlarını tercih ederken, 3 ay boyunca Çarşamba Havalimanı hizmet veremeyecek. Pistlerde yaşanılan çökmeler nedeniyle yapılan tadilatta pistin yeniden yapılması için çalışmalar başlarken, terminal binasının da yeniden yapılacağı öğrenildi.

BAŞKAN YILMAZ YERİNDE İNCELEDİ

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, bakıma alınan Havalimanına giderek çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Yılmaz, bakım nedeniyle kapalı olan Çarşamba Havalimanının en kısa sürede açılabilmesi için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti. Başkan Yılmaz, bir süre burada yaptığı incelemelerin ardından Havalimanından ayrıldı.

TAHMİNİ 3 AY

Samsun Çarşamba Havalimanı’nda tadilatın tam anlamıyla bitmesi 3 ay süreceği tahmin edilirken, Havalimanının 2017 yılı Kasım ayı başlarında uçuşlara açıklaması bekleniyor.

HABER: Nuri ŞEKER- Nevzat AKKAYA

 

 

 

 

 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Çarşamba Havalimanı'nda yapılan çalışmaları yakından inceledi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber