YÜRÜYÜŞ VE KARAYOLUNA KAZIK ÇAKTILAR!

YÜRÜYÜŞ VE KARAYOLUNA KAZIK ÇAKTILAR!
Samsun’un Çarşamba ilçesi Kirazlıkçay Mahallesinde Belediyenin ada park batı yaka çalışmaları içinde yapılan yürüyüş yolu ve bir kısmı Değirmenbaşı caddesi üzerinde kalan arsa sahipleri ölçüm yaptırıp kazık çaktılar.

Haberin videosu için tıklayınız...

Çarşamba eski milletvekillerinden Cemal Alişan'ın akrabalarının içinde bulunduğu arsa üzerinde hakkı olduğunu beyan eden Salih Alişan'ın yanı sıra 6 varisi olduğu iddia edilen Kirazlıkçay Mahallesi Değirmenbaşı caddesi üzerinde bulunan 4.364 metre karelik arsanın imar ve istimlak ve ödemesi yapılmadan ada park çalışmaları içinde üzerine yaya yürüyüş yolları, kafeteryalar ve yol çevre düzenlemesi yapıldığını iddia ettiler.

belediye--(1).jpg

Avukatları Tuğrul Kılıç aracılığıyla Tapu ve Kadastro İlçe Müdürlüğü’ne başvuru yapan Salih Alişan, Tapu ve Kadastro İlçe Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte bugün Kirazlıkçay Mahallesi Değirmenbaşı caddesi üzerine bulunan arsaları üzerinde ölçüm yaptırdılar. Ardından tapu memurlarının belirlediği 4.364 metre karelik arsa, avukat Kılıç'a teslim edildi. Avukat Kılıç, ölçümü yapılan arazi de işaretlenen alanlara demir ve ağaç kazıklar çaktırdı.

belediye--(7).jpg

Konu hakkında arsa sahipleri adına Avukat Tuğrul Kılıç, "Bu alanda bulunan 4.364 metrekarelik arsa Salih Alişan ve diğer varisler adına kayıtlı. Bu alanda kamulaştırma sorunu mevcut. Yaklaşık bir buçuk yıldan bu yana Belediye ile yaptığımız görüşmelerden müvekkilim netice alamamış olması nedeni ile bugün ölçümünü yaparak kazıkları çaktık. Kazık çakılarak sınırları belirledik ve dava aşamasına geçeceğiz" ifadelerini kullandı. 

belediye--(2).jpg

belediye--(3).jpg

belediye--(4).jpg

belediye--(6).jpg

belediye--(5).jpg

belediye--(8).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber