Yürükcü “Yeniden Adayım” dedi!

Yürükcü “Yeniden Adayım” dedi!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çarşamba İlçe Başkanlığı’nın 21 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleşecek olan Olağanüstü Kongresinde mevcut başkan İlhan Yürükcü tekrar aday olduğunu açıkladı

CHP Çarşamba İlçe Başkanı İlhan Yürükcü, hafta sonu gerçekleştirilecek Olağanüstü Kongrede tekrar aday olduğunu açıkladı. Parti binasında gerçekleştirilen toplantıdaaçıklamalarda bulunan Yürükcü, “En son 15.12. 2019 tarihinde yapılan ilçe olağan genel kurulumuz sonrası partimizin genel politikalarına bağlı olarak hem yönetim kurulumuz hem de tüm partilerimizin kadınlarıyla çağdaş demokratik Türkiye Cumhuriyetinin yaşayıp yaşatılması tüm ilçe halkımızın refahı için özveriyle  çalıştık Bu süreç içinde yönetim kurulu üyelerimize ve katkı sağlayan partililerimize sonsuz teşekkür ederim. Önümüzdeki süreç  içinde erken veya zamanında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine daha güçlü  birlik ve beraberlik içinde gireceğimiz seçimlere yenilenen bir yönetim kuruluna ihtiyaç ve gerek duyulmasına sessiz kalamazdık.” ifadelerini kullandı.

Başkan Adayı Yürükcü konuşmasının devamında, “Bu vesileyle yapılacak olan olağanüstü ilçe kongremizden partimiz güçlenerek çıkacaktır. İnanıyoruz ki bundan sonra bugüne kadar olduğu gibi örgütümüzdeki birlikteliğimiz hiç eksilmeden devam edecektir. Buna inancımız tamdır.21 Ağustos 2022 Pazar günü yapılacak olan olağanüstü genel kurulunda tekrar adayım,  olağanüstü ilçe kongremizin ilçemize ilimiz ve ülkemize en içten dileklerimle hayırlı olmasını dilerim” diyerek konuşmasını tamamladı.

Başkan Yürükcü’nün adaylık açıklamasının sonrasında program basına kapalı olarak devam etti.

img_2280.jpg

img_2276.jpg

HABER: Nurhan GÜZEL - Kübra DAĞ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber