Yomra spor maçı hazırlıklarına su engeli!

Yomra spor maçı hazırlıklarına su engeli!
(BAL) Bölgesel Amatör Lig 3. Grupta zor günler geçiren ligde düşme potasına giren ve sıkıntılı günler yaşayan Çarşamba spor, Yomra spor maçına sıkıntılı şekilde hazırlanıyor

 

HABER MERKEZİ

BAL Liginde kalması mucizelere bağlı olan Yeşil-Beyazlı ekip Çarşamba spor, hafta sonu Trabzon deplasmanında oynayacağı Yomra spor maçına hazırlık yapamıyor. Çarşamba spor, Öz Espiye spor maçı sonrasında Pazartesi gününü dinlenerek geçiren Yeşil beyazlı takımda antrenmanların sorun olduğu belirtiliyor. Takım da futbolcuların 9 haftadan bu yana para alamadıklarını ve paralarını alana kadar antrenmana çıkmayacaklarını belirttikleri iddia edildi. Bu nedenle Salı günkü antrenmana futbolcuların isteksiz şekilde çıktıkları belirtildi.

Çarşamba günü normal antrenman yapıldığı öğrenilirken dün ise antrenmanlara İçme suyunda ki arıza engel oldu. Şehir İçme suyunda ki arıza nedeni ile tesislerde su olmaması nedeni ile Teknik Sorumlu Hancı antrenmanı mecburen iptal ettiği ve bu gün yapılacak antrenmanla birlikte Yomra spor karşılaması hazırlıklarını devam edeceği öğrenildi.

Bu arada futbolcuların alacakları nedeni ile antrenmana çıkmama istekleri konusunda bilgi aldığımız Yöneticilerden Şeref Çelebi, “Futbolcularımızın 9 haftalık alacağı olduğu iddiaları asılsız ve takımın son maçı öncesinde moral bozmaktan başka hiçbir konu yok. Dün su olmadığı nedeni ile antrenman yapılamadı. Alacakları ise 8 haftalık alacakları mevcuttur ve bu güne kadar hiç kimsenin alacağı kalmadığı gibi bundan sonra da kimsenin kalmaz. Ancak bu son hafta maçında böyle spekülasyonlar takımın moral ve motivasyonunu bozarak daha fazla moral bozukluğu ile zarar verme düşüncesinden öte hiçbir şey değil. Bunlar Çarşamba spora sevgi değil aksine zarar vermek isteyenlerin uydurduğu sözlerdir. Söz konusu alacaklarının da bu gün veya yarın ödenmesini düşünüyoruz. Bu yönde çalışmalarımız sürüyor” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber