Yirmibeşoğlu'na 'hayırlı olsun' ziyareti

Yirmibeşoğluna hayırlı olsun ziyareti
AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, hac farizasını tamamlayan Terme Belediye Başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu'na 'hayırlı olsun' ziyareti yaparak, ikram edilen zemzemi içti

İlçe ziyaretlerini sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, hac farizasını tamamlayan Terme Belediye Başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu'nu ziyaret ederek, 'hayırlı olsun' temennisinde bulundu.

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, beraberindeki partililerle birlikte Terme ilçesine gitti. Terme Belediye Başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu, belediye meclis üyeleri, belediye başkan aday adayları ve çok sayıda partilinin karşıladığı Demir, çevredeki vatandaşlarla da selamlaştı. Daha sonra Yirmibeşoğlu'nun makamına geçen Demir, ikram edilen zemzem ve hurmadan aldı. Hac görevini tamamlayan Yirmibeşoğlu'na 'hayırlı olsun' diyen Demir, "İmkanı  olanların üzerine farz olan bu ibadeti, Allah herkese nasip etsin" dedi.

terme-(3).jpg

ÇALIŞMA HIZIMIZI KESMEYELİM

Teşkilattan çok sayıda kişinin hazır bulunduğu ziyarette yerel seçim öncesinde de değerlendirmede de bulunan Milletvekili Demir, "Artık Terme'nin alt belediyesi kalmadı. Hepsi kapatılarak, Terme'ye bağlandı. İlçe sınırlarındaki tüm vatandaşlardan Terme Belediyesi sorumlu olacak. Bunun için çok çalışmalıyız. Teşkilatımız bu seçim sürecinde gecesini gündüzüne katmalı. ‘AK Parti'nin kırsalda oyları fazla’ diyerek, çalışma hızımızı kesmeyelim. Bugüne kadar aldığımız başarıları bundan sonra da sürdürmeliyiz. Bu seçim çok önemli. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. AK Parti'nin oy kaybetmesini dört gözle bekleyenler var. Bunlara fırsat vermeden çalışmalıyız" diye konuştu.

terme-(1).jpg

terme-(2).jpg

terme-(5).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber