Yıldız ve Dündar "Gençlik Merkezini" ziyaret ettiler

Yıldız ve Dündar Gençlik Merkezini ziyaret ettiler
Çarşamba İlçesinde yapımı tamamlanmak üzere olan Gençlik Merkezi inşaatında sona yaklaşılırken İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, merkezi ziyaret etti.

Fotoğraf galerisi için tıklayınız...

Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç döneminde ihalesi yapılarak Çarşamba Belediyesi tarafından inşaatı yaptırılarak tamamlanmak  üzere olan Çarşamba Gençlik Merkezinin Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız ve Belediye Başkanı Hüseyin Dündar inceledi. Yeni yapılan Gençlik Merkezi inşaatının içini ve dışını inceleyerek bilgi alan Kaymakam Caner Yıldız, Merkezde resim çalışması yapan bayanın çizdiği resimlerine hayran kaldılar. Bir süre merkez binasında ki son çalışmaları inceleyerek bilgi alan Yıldız Gençlik Merkezi hakkında yaptığı açıklamasında, "Gençlik Merkezimiz kısa sürede tamamlanmış ve bitmek üzere. Çok kısa sürede faaliyete geçilecek. Bu gençlik merkezimizin açılışında emeği geçen başta Eski Gençlik ve Spor Bakanımız Suat kılıç ve Belediye başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Gençlik Merkezinin yapımında büyük emek veren ve çalışmalar yapan belediye başkanımız  Dündar' a da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum şeklinde devam eden Yıldız, Çok yakında burası gençlerimiz adına odak noktası haline gelecek" şeklinde konuştu.  

Gençlik Merkezini Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç ve mevcut bakan Akif Çağatay Kılıç'ın destekleri ve büyük katkıları ile yaptıklarını dile getiren Belediye Başkanı Dündar, " Öncelikle Gençlik Merkezi Çarşambamıza hayırlı olsun. 2005 yılında yaptığımız adapark projesi içerisinde yer alan bir proje idi. Hayalimiz bu şekilde gerçeğe döndü. Başlangıcından bu aşamaya kadar gelen çalışmalarımızda katkısı olan herkese bir kere daha teşekkür ediyorum" dedi. Gençlik Merkezi ziyaretinde İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İlkay Aydın ve Çarşamba Gençlik Merkezi Müdür Vekili Bülent Özkan hazır bulundular.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber