Yiğit: Bir elin verdiğini diğer el görmeyecek

Yiğit: Bir elin verdiğini diğer el görmeyecek
Millet İttifakı Canik Belediye Başkan Adayı Ekonomist Yiğit, ihtiyaç sahibi vatandaşlara belediyenin kol kanat gereceğini belirterek, "Canik'te 'İYİ Kartı' hayata geçireceğiz. Sosyal yardımlarda bir elin verdiğini diğer el görmeyecek "dedi.

Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, Canik Belediye Başkan Adayı Ekonomist Atıf Yiğit ve İlkadım Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş, Çarşambalılar Derneği üyeleri ile biraraya geldi. Yiğit, dernek üyelerine projelerini anlattı, Canik ilçesinin 100 yıllık planlamasının hazır olduğunu vurguladı.

CANİK ÖRNEK OLACAK

Canik Belediye Başkanlığı görevine gelmeleri halinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara belediyenin kol kanat gereceğini belirten Yiğit, İYİ Kart projesini anlattı. İhtiyaç sahibi vatandaşlara İYİ Kart dağıtılacağını söyleyen Yiğit, "Sosyal yardımlarda bir elin verdiğini diğer el görmeyecek. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız İYİ Kart ile tüm ihtiyaçlarını karşılayacak. Vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız. Canik'te herkes 'sosyal belediyecilik' varmış diyecek "dedi. 

İŞSİZLİK BİTECEK

Canik'te yeşil alanların sayılarının  artırılacağını açıklayan Ekonomist Yiğit, her semtin sosyal tesisi ve vatandaşların nefes alabileceği yeşil alanı olacağının altını çizdi. Belediye arsalarını bu iş için planlayacaklarını belirten Yiğit, "Çevreci olacağız. Canik'te yeşili ve doğayı koruyacağız. Bunu yaparken, girişimci belediye olacağız. İlçemizde vatandaşlarımızın refah düzeyinin yükseltilmesine katkıda bulunacağız, yatırımcıları çekerek istihdamı artıracağız. Canik'te işsiz gencimiz kalmayacak "diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset