Yeşilırmak’ta ALOHA Sertifika töreni

Yeşilırmak’ta ALOHA Sertifika töreni
ALOHA Mental Aritmetik Çarşamba Yeşilırmak Dershanesi Şubesi 1. Kuru tamamlayarak 2. Kura geçen öğrencilerine Uluslararası ALOHA Mental Aritmetik Sertifika töreni, öğrenciler, Öğrenci velileri ve Dershane Öğretmenleriyle bir araya gelerek sertifika töreni

 

Özel Çarşamba Yeşilırmak Dershanesi binasında gerçekleştirilen törende, 5-13 yaş grubu (Tınyt Tost- Junıor Senıor) öğrencileri tamamlayan öğrencilerine sertifikaları verilmesinden önce Yeşilırmak Dershanesi Kurum Müdürü Alaettin Sarı yaptığı konuşmasında, “1993 yılında Malezya’da kurulan, 5 kıtada 25 Ülkede ve 4300 merkezi ile 5 milyondan fazla öğrencisi bulunan ALOHA Mental Aritmetik Çarşamba Şubesi Mayıs ayında başladığı Mental Aritmetik programının 1. Kur sonunu başarıyla tamamlamıştır” dedi.

Sarı, “1. Kuru başarıyla tamamlayan öğrencilerimize ALOHA Mental Aritmetik Uluslararası sertifikaları takdim edilerek öğrencilerimizin başarılarını perçinlemek istedik. Öğrencilerimizin 2. Kuruda aynı başarısıyla tamamlayacaklarından hiç şüphem yoktur. Bu kurda öğrencilerimiz hem abaküs hem de mental çalışmalarını birlikte sürdüreceklerdir. Verilen program doğrultusunda öğrencilerimizin zihinlerinde var olan gücü açığa çıkarıp sağ ve sol loblarının koordineli çalıştığı bir beyne sahip olacaklardır. ALOHA Mental Aritmetik programını tamamlayan öğrencilerimiz gelişmiş sağ ve sol beyin yaratıcılık+ gelişmiş özgüven + analitik düşünce gücü gözlem yeteneği+ daha güçlü hafıza + ileri hesaplama yeteneği + konsantrasyon ve dikkat + daha iyi anlama ve dinleme + muhakeme yeteneği + görsel hafıza gibi bir çok gizli yeteneği kendilerine olan özgüvenlerini de geliştirecektir” diyerek konuşmasını şu cümlelerle tamamladı.

Yeşilırmak Dershanesi Kurucu Müdürü Alaettin Sarı, “Gelecek nesillerin dâhilerini yetiştirmeyi hedef edinen kendi alanında Dünya Lideri olan ALOHA Mental Aritmetik Çarşamba Yeşilırmak Dershanesi Şubesini seçen siz değerli velilerimizi kutluyorum. Bizler Yeşilırmak Dershanesi olarak her zaman olduğu gibi bu kurs dışında yine SBS, YGS, LYS ve KPSS’ de ve Aloha Mental Aritmetikte de Türkiye derecelerini yapmaya Yeşilırmak aktıkça devam edeceğiz. Siz değerli velilerimiz, çocuklarımız yanımızda olduğu sürece” diyerek konuşmasını tamamladı.

Sarı’nın konuşması sonrasında Öğrencilerin sertifikalarının verilmesine geçildi. Törende hazır bulunan Yeşilırmak Dershanesi öğretmenlerinin öğrencilerine sertifikaları takdim edilirken, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Erol şeker’ de başarı ile kurslarını tamamlayan öğrencilere sertifika vererek öğrencileri tebrik etti. Sertifika sonrasında tören sona erdi.

Haber-Foto: Nurhan Güzel 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber