Yeşilırmak Dershanesi Öğrencilerini ödüllendirdi

Yeşilırmak Dershanesi Öğrencilerini ödüllendirdi
Çarşamba Yeşilırmak Dershanesi Öz Akkaya Kafe’de düzenlediği ödül töreni ile başarılı öğrencilerini ödüllendirdi

 

Çarşamba Yeşilırmak Dershanesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği başarılı öğrencileri ödüllendirdiği ödül töreni bu yılda Öz Akkaya Kafe’de gerçekleştirildi. Düzenlenen ödül törenine Çarşamba Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Atar,  Dershane Müdürü Alaettin Sarı, Okul Müdürleri, dershane öğretmenleri, öğrenciler ve velileri katıldı.

Ödül töreninde konuşma yapan Dershane Müdürü Alaettin Sarı, “Öğrencilerimizin ve dershanemizin başarılarının her yıl katlanarak arttığını görmek bizleri daha da güçlendiriyor ve sevindiriyor. Yeşilırmak Dershanesi İlçemizin kendi bünyesinden çıkan ve kesinlikle kendi imkanları ile bu başarılara imza atan tek dershane olması ile de övünmeyi hak ediyor. Ama bu başarıda en fazla öğrencilerimiz ile birlikte Veliler ve elbette ki her zaman dile getirdiğimiz gibi Okullarında ki Öğretmenlerinin başarıları destekleri ile alınıyor. Kendilerine de bu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzde ki yıl geçtiğimiz yıllarda aldığımız başarılardan daha iyi bir derece ile geçmek çıtamızı yani hedefimizi yükseltmek tek hedefimizdir. Öğrencilerimize bundan sonra ki eğitim süresince aileleri ile birlikte başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından başarılı öğrencilere Dershane Müdürü Alaettin Sarı ve Öğretmenleri tarafından başarılı olan öğrencilerine ödülleri verildi.

Haber-Foto. Serkan Karahan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber