‘Yerel seçimi kazanmak için hazırız’

‘Yerel seçimi kazanmak için hazırız’
MHP Çarşamba ilçe Danışma Meclisi toplantısı Cuma günü akşamı parti binasında yapılan geniş katılım bir toplantıyla yapıldı.

MHP Çarşamba ilçe Teşkilatı tarafından Danışma Meclisi toplantısı yapıldı. Geçtiğimiz Cuma akşamı geniş bir partili katılımıyla gerçekleşen toplantı öncesi ilçe başkanı Baki Demirtaş basına açıklamada bulundu.

Demirtaş toplantı öncesinde yaptığı açıklamada, “Ekonomik olarak Türkiye üreten değil tüketen bir toplum haline geldi. Bireysel kredilerin hacmi 237 milyar lirayı bulmuş durumda. Bu krediler sadece insanların bireysel ihtiyaçlarını karşılamak için alınmış olan krediler. Türkiye ekonomik ve siyasal olarak teslim olmuş durumda. Kendi kendine karar alan bir devlet olmaktan çıktık” dedi.

Demirtaş konuşmasında Çarşamba’da yapılacak olan çalışmalarla devam etti. Demirtaş, “Türkiye’deki durum ortada. Önemli olan biz Çarşamba’da neler yapabiliriz buna bakmak lazım. Geçenlerde yapılan bir anket var. Bu ankette AKP % 50 MHP %30 CHP’de % 10 civarında. Bu da şunu gösteriyor ki Çarşamba’da seçimler MHP ile AKP arasında geçecek. AKP 10 yıldır Çarşamba’da yönetimde biz hala damacanalarla evlerimize su taşıyor, yağmur yağdığında kokudan Çarşamba’da duramıyoruz. Biz Çarşamba’da seçimi alabiliriz. Yeter ki buna inanalım” dedi.

Demirtaş yapılacak olan yerel seçilerle ilgili genel merkez kararını da açıklarken, “Genel Başkanımız bizlere siz adayınızı açıklayacaksınız bizlerde ilan edeceğiz dedi. Yani biz adayımızı ortak bir noktada buluşarak kendimiz belirleyeceğiz” dedi.

Çarşamba’da seçimi kazanmak için hazır olduklarını belirten Demirtaş bu konuda partinin gerek yetişmiş gerekse de diğer yönlerden seçime hazır olduğunun altını çizdi.

Basına yapılan açıklamanın ardından toplantının ikinci bölümüne geçildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber