"Yeniden Başlıyoruz"

"Yeniden Başlıyoruz"
AK Parti'den Tekkeköy Belediye Başkanı adayı gösterilmeyen Hasan Togar, "Yeniden başlıyoruz" diyerek Yeniden Refah Partisi'nin Tekkeköy Belediye Başkanı adayı oldu

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti'den tekrardan aday gösterilmeyen Tekkeköy'ün mevcut belediye Başkanı Hasan Togar, Yeniden Refah Partisi'nin Tekkeköy Belediye Başkan adayı oldu. Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanlığında rozet takma töreni ile Hasan Togar'ın adaylığı açıklandı.

1-2.jpeg"Muhtarlarımız tehdit ediyorlar"
Kendisini destekleyen muhtarların tehdit ettiğini söyleyen Hasan Togar, "Bana göre bugün Samsun için tarihi günlerden birisi. Biz tam 25 yıldır bir siyasi mücadelenin içerisindeyiz. Samsun siyasetinin en sert geçtiği ilçe, sokaklarını bile ikiye böldüğü bir ilçede ben öyle bir ilçede belediye başkanlığı yaptım. Ben AK Parti'nin ofislerinin kapatıldığı gün o kadar siyasi baskıya rağmen AK Parti'ye geçmiş birisiyim. Samsun'un en başarılı ilçe belediyelerinden biri hem sosyal manada hem statü manada çok gelişmiş bir yer. Biz şuna inandık, seçime gireriz ama hiç kimseyi yarı yolda bırakmayız, sonucu ne olursa olsun. Bugün aynı şeyleri bize yapıyorlar. 16 yıldır AK Parti içerisinde siyasi mücadele yapıyorum ama verdiğim mücadelenin hiçbir anlamı yokmuş, onu gördüm. Bugün Yeniden Refah Partisi'nde yeniden başlıyoruz. Ben Tekkeköy'ün belediye başkanı iken bir kere bile tehdit dili kullanmadım ama şimdi muhtarlarımızı dahi tehdit edebiliyorlar. Bizim belediye başkanlığımız döneminde büyüklerimiz bana birçok ödül verdiler, şimdi soruyorum, o ödülleri boşuna mı verdiniz? Madem beğenmiyordunuz, niye ödül verdiniz?" şeklinde konuştu.

1.jpeg

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir