Yeni Sezonda Olacaklar mı ?

Yeni Sezonda Olacaklar mı ?
Samsunspor’da olağanüstü kongre öncesinde Başkan Kar’ın çalışmaları tüm hızıyla sürerken, yeni sezondaki kadro yapısı da merakla bekleniyor.

Samsunspor’da olağanüstü kongre öncesinde Başkan Kar’ın çalışmaları tüm hızıyla sürerken, yeni sezondaki kadro yapısı da merakla bekleniyor. Kadro yapısının yeni teknik direktörün direktifleri doğrultusunda oluşturulacağı belirtilirken, geçtiğimiz sezon Kırmızı Beyazlı ekibin formasını giyen kiralık ve sözleşmesi biten oyuncular ise 13 Haziran’da yapılacak kongreyi bekliyor.

Geçtiğimiz sezon Samsunspor’da top koşturan, Cemil Adıcan, Fatih Şen ve Nikolay Dimitrov sözleşmelerinin bitmesinin ardından boşta kalmışlardı. Kırmızı Beyazlı ekipte kiralık olarak oynayan ve bonservisi Sivasspor’da olan Abdulkadir Özgen ise takımıyla anlaşılması halinde Samsunspor’da forma giymeye sıcak baktığını belirtmişti.

Ligin ikinci yarısında Samsunspor’a gelip takımın ligde kalmasında başrol oynayan futbolcuların takımda tutulmak istendiği öğrenilirken, Kırmızı Beyazlı ekibin Pazar günü Ertuğrul Sağlam ile anlaşması halinde transfer çalışmalarına başlayacağı ve kongre sonrası transfer hareketliliğinin hız kazanacağı belirtildi.

haberexen

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor