Yelken Kulüp'ten Özyurt'a Ziyaret

Yelken Kulüpten Özyurta Ziyaret
Samsun Yelken Kulübünün genç sporcuları gittikleri yarışlarda elde ettikleri başarıları paylaşmak üzere beraberlerinde Kulüp Müdürü Mehmet Kaymak ve Antrenör Ertan Kaya ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt'u makamında ziyaret ettiler.

2014 yılı içerisinde yapılan yarışlarda sporcuların aldıkları kupa ve madalyalar adeta dolaplara sığmadığını belirten Kulüp Müdürü Mehmet Kaymak bu mutluluğun ve gururun tarif edilemez olduğunu dile getirdi. İl Müdürü Güven Özyurt ise; "Sporcularımızın gittikleri yerlerde bizi temsil ederek başarılara imza atması bizim gururumuzdur" diyerek sporcuları tebrik etti ve sporcuları ödüllendirdi.

Sporcuların katıldığı yarışlar ve aldıkları dereceler şöyle:

Melike Ece Kırmacı:

Yarıyıl Kupası'nda genel klasmanda Türkiye 3.sü , Yarıyıl Kupasında kızlarda 1. oldu. Türkiye Şampiyonası'nda birinci oldu. Türkiye'yi temsilen Hollanda DUTCH Regatta yarışlarına katılmıştır.

Türkiye'yi temsilen Dünya Optimist Şampiyonası'na katılacaktır. Başarılar dileriz.

İsmail Arda Asan:

Yarıyıl Kupasında Türkiye 6.sı, Bölge Kupasında ise 3. oldu. Garda Miting yarışına Milli takımla beraber katıldı. Türkiye Şampiyonasında 7. oldu. İki defa Milli Takım Kampına katıldı. Başarılar dileriz.

Rümeysa Germi:

Bölge Kupası yarışlarında 5., kızlarda ise 3. oldu. Türkiye Şampiyonasında kızlarda 4. oldu. İki defa milli takım kampına katıldı. Başarılar Dileriz.

Pelin Öztürk:

Halit Narin yarışlarında 5. oldu. Bölge Kupasında 4., kızlarda ise 2. oldu. İki defa Milli takım kampına katılmıştır. Başarılar Dileriz.

HABER-FOTO: Ayhan GONCA

yelken-1.jpg

yelken-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel