Yeğen Kılıçdaroğlu işten çıkarıldı

Yeğen Kılıçdaroğlu işten çıkarıldı
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun yeğini işten çıkartıldı. Atakum Belediyesi yeğen Kılıçdaroğlu'nun çıkartılması ile ilgili açıklama yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşinin oğlu 32 yaşındaki Atilla Kılıçdaroğlu, CHP'li Atakum Belediyesi'nin AK Parti'ye geçmesiyle işsiz kaldı.

SOYADIMDAN DOLAYI ÇIKARTTILAR

İşten çıkartılan Atilla Kılıçdaroğlu, kendisinin soy isminden dolayı işten çıkartıldığını iddia etti. Görevinin kendisine yazılı bir tebligat yapılmadan değiştirildiğini ileri süren Atilla Kılıçdaroğlu, "İşime gitmeye devam etmeme rağmen bana hiçbir görev vermediler. Buna rağmen görev yerime gitmediğime dair tutunak tutmuşlar. AK Partili belediye özel şirkete baskı yaparak beni işten attırdı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşinin oğlu olduğum için soyadımdan dolayı işime son verdiler. Bunun için de özel şirkete baskı yaptılar. İşe dönmek için iş mahkemesine dava açtım" dedi.

BASKI YAPMADIK

Diğer taraftan Atilla Kılıçdaroğlu'nun çalıştığı Atakum Belediyesi Fen İşleri Müdür Vekili Hakan Kuşçu, belediyede çok sayıda işçinin çalıştığını dile getirerek, "Herkesin görev yapıp yapmadığı işe geliş gidiş saatleri kontrol edilmektedir. Şantiye şefi bu kişi hakkında hastalık bahanesiyle işe gelmediği için tutanak tutmuştur. Ben de üst yazı ile bu tutanağı kişinin bağlı olduğu şirkete gönderdim. Şirket de gereğini yapmıştır. Bizim tarafımızdan ne şahsın kendisine ne de şirkete herhangi bir baskı yapılmamıştır" diye konuştu.


samsunkenthaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel