Ak Parti Terme İlçe Danışma Kurulu Toplantısı

Ak Parti Terme İlçe Danışma Kurulu Toplantısı
AK Parti Terme 44. Genişletilmiş İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı.

Toplantıya AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ve partililer katıldı. Toplantının açılış konuşmasını AK Parti Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç yaptı. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ise belediyenin yaptığı çalışmalar ve devam eden projeler hakkında bilgi verdi.

Toplantıda konuşan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş şunları kaydetti: "AK Parti ailesinin her bir ferdi, Türkiye’nin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine neresinde yaşarsa yaşasın her insanını aynı samimiyetle kucaklayan, her karış toprağını aynı sevdayla seven bir memleket siyasetinin temsilcileridir. AK Parti ailesinin her bir ferdi demokrasiye, adalete, insan hak ve özgürlüklerine, laikliğe, sosyal hukuk devletinin gereklerine, bu ülkenin gelecek ideallerine yürekten bağlı ve sevgisini bu ülkenin bütün renklerini severek gösteren bir anlayışın, bir duruşun temsilcileridir. AK Parti, her vatandaşın hakkını, hukukunu aynı kararlılıkla savunmayı, milletine, ülkesine hizmet etmeyi ilke edinen bir partidir. Milletimiz ile birlikte yola çıktığımız günden itibaren, bu ilkemizden asla vazgeçmedik, son nefesimizi verdiğimiz ana kadar da vazgeçmeyeceğiz."

Başkan Köktaş ayrıca 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine değinerek, teşkilatlara yine büyük görev düştüğünü, eksiklikler varsa bir önce tamamlanması gerektiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Karadeniz