YAYCILAR'DA MUHTAR YOLLARI AÇTI

YAYCILAR'DA MUHTAR YOLLARI AÇTI
Çarşamba Yaycılar'da etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan yolları Mahalle Muhtarı Musa Yıldız,kendi imkanlarıyla açtı

Samsun'un Çarşamba ilçesi Yaycılar Mahallesinde yoğun kar yağışı etkili oldu. Hayatı durma noktasına getiren kar, tüm mahalleyi etkisi altına aldı. Yaycılar Mahalle Muhtarı Musa Yıldız, kapanan mahalle içi yollarını kendi imkanlarıyla tekrar ulaşıma açtı. Mahalle halkının takdirini toplayan Yıldız, aralıklı olarak yol açma çalışmalarını sürdürdü.

Muhtar kendi imkanları ile açtı

Yaycılar Muhtarı Musa Yıldız,yapılan çalışmalara katkıda bulunmak adına kendi imkanlarını kullandıklarını söyleyerek, belediye ekiplerinin yüksek kesimlerde daha etkili olan kar yağışına müdahalede bulunduğunu, kendi mahallelerinde de çalışmaların olduğunu ancak kendinin de mahalle sakinlerinin mağduriyet yaşamaması için sürekli yol temizleme çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Elektriklerde sıkıntı yaşanıyor

Kentteki yoğun kar yağışı devam ederken elektriklerde de kesinti yaşandı.Kentin farklı bölümlerinde de yaşanan elektrik kesintilerine vatandaşlar tepki gösterdi.Yetkililerin bir an önce elektrik kesintisine de çare bulunmasını isteyen vatandaşlar, sabırsızlıkla aydınlık evlerine kavuşmayı bekliyor.

11-038.jpg

HABER: Büşra KOCATAŞ- Aybüke ŞEKER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber