Yarışmada Ödüller verildi…

Yarışmada Ödüller verildi…
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yürüttüğü ‘Asımın Nesli’nden Yeni Nesil'e’ adlı İstiklâl Marşı’nı güzel okuma yarışmasında dereceye giren ilk 3 öğrenciye ödülleri verildi.

Foto galeri için tıklayınız...

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Asımın Nesli’nden Yeni Nesil'e’ adlı projede Çarşamba ilçesi’nde dereceye giren ilk 3 öğrenciye Çarşamba Gençlik Merkezi’nde ödülleri verildi. Düzenlenen törene Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın,Çarşamba Gençlik Merkezi Müdürü Bülent Özkan, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Çarşamba Gençlik Merkezi Müdürü Bülent Özkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt’un müjdesiyle normalde ilçede verilmeyecek olan ödüllerin Çarşamba ilçesi’nde de verilmesi isteği ile ödüllerin verildiğini açıkladı. Özyurt, “Müdürümüzün bu kararıyla hem ortaokul, hem liseler arası yarışmalarda 1.2. ve 3. Olan öğrencilerimize ilçe de ödül vereceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’dan birincilik ödülünü alan Çarşamba Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Pakize Akçagöz’e tam altın , İkincilik ödülünü Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş’tan alan Çarşamba Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Sinemnur Olfaz’a yarım altın ve Emniyet Müdürü F. İlker Serdar’dan üçüncülük ödülünü alan Epçeli Ortaokulu öğrencisi Pınar Özkıvanç’a çeyrek altın verildi.

Törende kısa bir konuşma yapan Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş, “İstiklal Marşı’mızın kabulünün yıl dönümümü kutlayacağız. Bizlerde o günde böyle anlamlı bir programın yapılması için yarışmayı düzenledik. Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğümüze, Gençlik Merkezi Müdürümüze, okul yöneticileri ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber