Voleybol’da şampiyon ÇARŞAMBA FEN LİSESİ

Voleybol’da şampiyon ÇARŞAMBA FEN LİSESİ
Çarşamba ilçesinde gerçekleştirilen 2016-2017 eğitim-öğretim yılı ‘Okul Sporları Genç A Erkek Voleybol Final’ müsabakaları tamamlandı. Final’de Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi’ni 2-0 yenen Çarşamba Fen Lisesi ilçe şampiyonu oldu

Çarşamba Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonu’nda oynanılan final müsabakalarında 3.lük maçı için Çarşamba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin voleybol takımı ile Çarşamba Anadolu İmam Hatip Lisesi erkek voleybol takımı karşılaştı. Karşılaşmayı 2-0 üstünlük ile tamamlayan Çarşamba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi erkek voleybol takımı İlçe 3.sü oldu. Şampiyonluk maçında ise Çarşamba Fen Lisesi ile Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi karşılaştı. Heyecan dolu geçen karşılaşma Çarşamba Fen Lisesi’nin 2-0’lık skoru ile tamamlandı. Bu sonuçla Fen Lisesi voleybolda ilçe şampiyonu olurken, Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi’de ilçe ikincisi oldu. Müsabakalardan dereceye giren takımlara kupaları verildi.

voleybol.jpgvoleybol1.jpgvoleybol2.jpgvoleybol3.jpg
Voleybol turnuvası hakkında değerlendirmede bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, “Centilmence dostluk mücadele eden bütün okul takımlarımıza, okul idarecilerine, beden eğitimi öğretmenlerimize, voleybol okul sporları koordinatörlerimize,emeği geçen herkese teşekkür eder, Samsun da yapılacak olan genç A voleybol  şampiyonasında ilçemizi temsil edecek olan takımlarımıza başarılar dileriz.”açıklamasına yer verildi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber