Vezirköprü İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

Vezirköprü İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı
AK Parti Vezirköprü İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı yoğun bir katılım ile miting havasında açıldı.
AK Parti Vezirköprü İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Samsun  Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, Vezirköprü Belediye Başkanı ve Adayı İbrahim Sadık Edis, Belde Belediye Başkanları, Vezirköprü İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, bazı İl Genel ve Belediye  Meclis Üyeleri, bazı il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, mahalle ve köy temsilcileri, sandık müşahitleri, bazı köy ve mahalle muhtarları, çok sayıda ilçe halkı ve partililer  katıldı.
 
Vezirköprü İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, Vezirköprü Belediye Başkanı ve Adayı İbrahim Sadık Edis ve Samsun  Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Yusuf Ziya Yılmaz'ın açılış ve selamlama konuşmalarının ardından Seçim Koordinasyon Merkezi önünde toplanan kalabalığa seslenen AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş,"Dur durak bilmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Az sonra Ankara'ya hareket edeceğiz. Genel Merkezimizde yapılacak olan toplantıya katılacağız. Bu hafta içi iki Bakanımızı Samsun'da ağırladık. Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı ve Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç bey ile birlikte bir dizi açılış ve temel atma törenlerine katılım sağladık. İlçelerimizdeki yatırımlar tek tek hayat buluyor. İşte birileri laf üretirken, biz ise icraat üretiriz, aramızdaki fark bu." dedi. 
 
AK Parti iktidarlarının, 11 yıldan bu yana yaptıklarıyla milletin hizmetkarı olduklarını gösterdiğini dile getiren Başkan Fuat Köktaş, "Eğitim'de, sağlıkta, ulaşımda, ekonomide, enerjide, sosyal güvenlikte AK Parti iktidarı ile birlikte ülkemize büyük hizmetler yapıldı. Bu anlamda Recep Tayyip Erdoğan sadece Türkiye lideri değil, dünya lideridir. Dünyada nerede bir mazlum varsa, nerede yardıma muhtaç bir insan varsa gözünü Türkiye'ye çeviriyor. Umudunu, hayalini Türkiye ile besliyor çünkü Türkiye bugün gerçekten ne kadar yardıma muhtaç ülke varsa yardıma koşuyor. Nerede bir mazlum varsa onun sesi oluyor ama bu durumdan rahatsızlık duyanlar var. Türkiye'nin büyümesinden rahatsızlık duyanlar var. Bugüne kadar AK Parti'nin önünü kesmek isteyenler, başka başka oyunları ortaya koymaya çalıştılar. Fakat yolsuzluk adı altında ülkeyi yakmaya çalışanları millet suçüstü yakaladı." diye konuştu. 
 
AK Parti olarak 11 yılda 3 genel seçim, 2 referandum ve 2 yerel seçimde sandıktan, milletin desteği ile büyük bir başarıyla çıktıklarını belirten Başkan Köktaş, "Ne zaman 'Vezirköprü ses ver' dediğimizde her zaman yanımızda olan, destek veren tüm hemşehrilerime bir kez daha teşekkür ediyorum. Önümüzde önemli bir seçim daha var. 30 Mart yerel seçimleri büyük önem arz ediyor.  İçeriden ve dışarıdan, AK Parti iktidarını hedef alan, millet iradesini hedef alan bu oyunlara cevabın en büyüğünün verileceği güne az bir zaman kaldı. Aziz milletimiz bu oynanan oyunları çok iyi biliyor ve görüyor. Değerli Vezirköprülü hemşehrilerim gün şahsi hesaplar günü değil, birlik beraberlik günüdür. Gün ayrışma günü değil, bütünleşme günüdür. Gün Türkiye'yi sevenleri sevindirme günüdür, gün fitnelere 'dur' deme günüdür. Bunun için inşallah 30 Mart'ta hep beraber sandıklara koşarak, sandıklara sahip çıkarak bunu yine başaracağız" diye konuştu. 
 
Konuşmaların ardından Vezirköprü Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı büyük bir coşku ile gerçekleştirildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz