“Vekil gidecek asil gelecek”

“Vekil gidecek asil gelecek”
Kongre Öncesi seçim Çalışması yapmak için memleketi Çarşamba’ya gelen Fuat Köktaş delege ve Partililere seslenerek “Vekil gidecek asıl gelecek” dedi

 

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan AK Parti Samsun İl Kongresi Öncesi, Kongreye 4 gün kala adaylığını açıklayan AK Parti Samsun Kurucularından ve Eski İl Başkanı Fuat Köktaş Memleketi Çarşamba’da delegelere ve partililere seslendi.

Kongreye 4 gün gibi kısa bir süre önce adaylığını açıklayan Köktaş Adaylık açıklamasının ardından seçim çalışmalarına da hız verdi. Dün Samsun’da verdiği yemeğin ardından bugünde ilçeleri gezen Köktaş, Ayvacık, Salıpazarı, Terme ve son olarak memleketi Çarşamba’ya gelerek partililere açıklamalarda bulundu.

Köktaş’ı Çarşamba AK Parti İlçe Teşkilatında yüzlerce Partili Karşılarken, ilçe başkanı Mehmet Köse ve ilçe yöneticileri de yapılan toplantıya katıldılar. İlçe binasında yapılan toplantıda partililerle bir araya gelen Köktaş partililere hitaben konuşma yaptı. Köktaş’ın konuşmasından önce konuşma yapan İlçe Başkanı Mehmet Köse, Köktaş’a başarılar dileyerek Köktaş’ın AK Parti ailesi için ne kadar büyük bir siyasetçi olduğunu açıkladı.

İlçe Başkanı Köse’nin Konuşmasının ardından Partililere seslenen Köktaş, “AK Parti’yi zor ve meşakkatli yolardan buralara kadar getirdik. Şimdi işler, bizim AK Parti ile yola ilk başladığımız günlerdeki gibi değil. Bunu, bu partinin temellerini o günlerde birlikte attığımız arkadaşlarımız bilir” dedi.

‘Vekil gidecek Asıl gelecek’

Çarşamba’da yaptığı konuşmada şu anki İl Başkanı Osman Çetinkaya’ya da göndermede bulunan Fuat Köktaş, “Vekil Gidecek asıl gelecek” dedi.

“Kongre Belli sadece sayım yapılacak”  

Köktaş Yapılacak olan Kongre’deki adaylığı ile ilgilide iddialı açıklamalarda bulunarak, “ Aslında her şey belli Pazar günü Allah nasip ederse sadece sayım yapacağız” dedi.

4 gün gibi kısa bir sürede adaylığını açıkladığını belirten Köktaş, “ben bu kadar kısa sürede aday oldum ama ben gücümü sizlerden aldım. sadece 4 saat gibi kısa bir süre önce belli olan yemeğimize bile binlerce partili dostumuz gelerek bizleri ne kadar sevdiklerini gösterdiler. Hepsine minnettarım” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber