Vali Şahin’den Bayram Mesajı

Vali Şahin’den Bayram Mesajı
Vali Şahin, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Vali Şahin, bayram mesajında, “Kimsesizlerin sahiplenildiği, öksüz ve yetimlerin sevindirildiği toplumsal dayanışmanın yoğunlaştığı rahmet, bereket ve mağfiret ayı Ramazanı bir kez daha geride bıraktık. Milletçe özlemle ve sevinçle beklenen Ramazan bayramına birlik beraberlik içinde kavuşmanın heyecanını yaşıyoruz.

Hayatımızda müstesna bir yeri olan bayramları fırsat bilip, küskünlüklere ve kırgınlıklara son verelim. Hoşgörüyü, saygıyı, uzlaşmayı, paylaşmayı, dayanışmayı bir yaşam biçimi olarak benimseyip birlik ve beraberlik duygularını güçlendirelim. Kin, nefret ve şiddet hislerimizi hayatımızdan çıkaralım. Birlikten dirlik doğacağı bilinciyle birbirimize hoşgörü içerisinde yaklaşalım.

Aziz milletimizin tarihindeki şanlı zaferlerin, kurduğu medeniyetlerin, farklı birçok kültüre ev sahipliği yapabilmesinin temelinde, milletçe birlik ve beraberlik içinde olma bilinci vardır.

Zira ülkemizin gelişmesi ve geleceğe daha emin adımlarla yürüyebilmesi kardeşlik duygularının güçlenmesine ve birbirimize sıkı sıkıya kenetlenmemize bağlıdır.

Bunu başarabildiğimiz ölçüde yarınlarımız daha aydınlık, ülkemiz daha gelişmiş olacaktır.

Bu duygularla tüm Samsunlu hemşerilerimizin Ramazan bayramını kutluyor, mutlu bir bayram geçirmemizi diliyorum. Bayramın ülkemize,  milletimize ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” Dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset