Vali Dağlı’dan ‘Çarşamba’ ziyareti

Vali Dağlı’dan ‘Çarşamba’ ziyareti
Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Çarşamba ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Çarşamba ilçesine gelen Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Çarşamba Kaymakamlığı’na, Çarşamba Belediyesi'ne, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası, Çarşamba Ziraat Odası ve birçok kamu kuruluşuna ziyarette bulundu.

Ziyaretlerine ilk olarak Çarşamba Kaymakamlığı’ndan başlayan Samsun Valisi Zülkif Dağlı’yı, Çarşamba İlçe Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Aşkın Yeğin, mülki ve idari amirler, oda ve dernek başkanları karşıladı.

Çarşamba İlçe Kaymakamı Şükrü Yıldırım’a gerçekleştirdiği ziyaretinde Vali Dağlı, Çarşamba ilçesinin genel durumu hakkında bilgiler aldı. Kaymakamlık ziyaretini tamamlayan Vali Zülkif Dağlı, ardından Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’na geçti. Burada Çarşamba TSO Başkanı Ahmet Yılmaz’dan bilgi alan Vali Dağlı, ardından Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’a ziyarette bulundu.

İlçeye yapılacak olan ve yapılma aşamasında ki projeler ve çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Zülkif Dağlı’ya Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba'nın meşhur topuklu ayakkabısı ve 8 köşeli kasketi ile tablo hediye edildi.

Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir ve ilçede bulunan bazı oda ve kurumları ziyaret eden Vali Dağlı, ziyaretlerini tamamlamasının ardından ilçeden ayrıldı.


 


img_4060.jpgimg_4095.jpgimg_4321.jpgimg_4395.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber