Uyuşturucu operasyonları ardı ardına

Uyuşturucu operasyonları ardı ardına
Çarşamba ilçesinde Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, emniyet ve jandarma ekiplerince çok sayıda operasyonlar gerçekleştirildi

Edinilen bilgiye göre; Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde bu hafta yürütülen Uyuşturucu operasyonları kapsamında; çeşitli mahallelere Emniyet ve Jandarma ekiplerince çok sayıda operasyon yapıldı. Ev, iş yeri ve araç aramalarına narkotik köpekleride katıldı. Aramalarda toplamda; 3 adet kenevir öğütme aparatı, 5 adet uyuşturucu kullanmaya yarayan aparat, 3 kilo 250 gr esrar, 7.5 gr metamfetamin, uzunlukları 20 cm ile 150 cm arasında değişen 14 kök kenevir, sentetik ecza hapları ve kenevir tohumları ele geçirildi. Ayrıca operasyonlar neticesinde 9 şüphelinin uyuşturucu madde kullandığı tespit edildi. Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığınca, Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen şüpheli C.Ö tutuklandı, 3 şüpheli hakkında da adli kontrol kararı verildi.
Uyuşturucu maddeyi; kullanan, satan, satışa arz eden, nakleden, bulunduran, satın alan veya kabul edenlerle ilgili Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturmalar yürütüldüğü öğrenildi.

HABER MERKEZİ

Kaynak:HABER EXPRES ( HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber