ÜNYE SPOR’ DA FUTBOLCULAR BİRER BİRER GİDİYOR…

ÜNYE SPOR’ DA FUTBOLCULAR BİRER BİRER GİDİYOR…
Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Ünyespor’da 3 gündür antrenmanlara çıkan ve dün itibariyle serbest kalan oyuncular kulüpten birer birer ayrıldılar.

Ligin ilk devresinde alacaklarının ödenmemesini gerekçe göstererek kulübü federasyona veren ve devre arası verilen iznin ardından takıma katılan ve 3 gündür takımla birlikte idmanlara çıkan futbolcular akitleri yerine getirilmemesi nedeniyle serbest kalacakları 10 Ocak 2014 tarihi itibariyle yeşil-beyazlı takımdan ayrıldılar.

Sportif Direktör Orhan İhtiyaroğlu’nun verdiği bilgiye göre en son Perşembe günü yapılan antrenmana katılan futbolculardan Oktay Yiğit, kaleci Ömer Sepici, Hurşit Taşçı, Mustafa Dağdeviren, Özkan Yaşar kulübü terk eden futbolculardan oldular. Kulübü alacakları karşılığında federasyona veren ve verilen iznin ardından dönmeyen ve Ünye’deki çalışmalara katılmayan futbolcuların değişik takımlarla görüştükleri, hatta bazılarının başka takımların kamplarına katıldıkları gelen bilgiler arasında. Yönetim kaosunu fırsat bilen ve rapor alarak Ünye’ye gelmeyen futbolcuların sözleşmelerinin fesih hakkını almadan başka takımların kamplarına katılmaları kafalarda soru işaretleri bıraktı.

Yaşanan yönetim kaosunun ardından elindeki son oyuncuları da kaybeden yeşil-beyazlı takımda yönetim oluşturma çabaları ise bir yandan devam ediyor. Futbolcusuz ve yönetimsiz kalan Ünyespor’un Pazar günü iş adamlarınca yapılacak olan yönetim oluşturma toplantısı böylelikle çok daha önem kazanmış oldu.
 

Muhittin ve Emre gemiyi terk etmediler!
Futbolcularının büyük kısmı takımdan ayrılan Ünyespor’da alt yapıdan gelen Ömer Keskin, Taha Kenanoğlu, Samet Biber, Yunus Şimşek ve kaleciler Tanzer Kargoğlu ile Beytulla Yıldırım dışında sezon başı transferlerinden gemiyi terk etmeyen Adana Demirspor’dan kiralık gelen Muhittin Tümbül ve yeşil-beyazlı takımın ön liberosu Emre Erol. Her iki futbolcu da kulübü federasyona vermemiş ve takıma zamanında katılarak çalışmalarına başlamışlardı. Yeşil-beyazlı takımda ameliyat olan Eyüpspor’dan kiralık Uğur Adem Gezer ve stoperlerden Halim Demirok’un ilerleyen günlerde takıma katılmaları bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir